Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak transfer islerine baslamamistir bile. Simdi resmi olarak transfer donemi 5 Ocak'ta basliyor, ertesi gun yani 6 Ocak'ta Albayrak ve Yusuf Gunay ile Fatih Terim transfer zirvesinde diye haberler cikar medyada. O gunun aksam saatlerinde Albayrak cikar: 'cok guzel gorusme oldu Fatih hocam ile transfer listemizi belirledik' gibi cumleler kurar (halbuki bu coktan belli olmasi lazim).

Sonra transfer donemin bitmesine daha 25 gun var taraftarimiz endise etmesin gibi laflar ile taraftara hayal satar. Aradan bir kac gun gecer oyuncu satmadan kimseyi alamiyoruz, ama oyuncularimizi takip eden cok sayida takim var her an ayrilanlar olabilir diye masal anlatir.

Sonra ses soluk kesilir, transferin son gunlerinde "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz" deyip taraftarin bir kez daha sabırlı olmalarını ister.

Son gune kadar menajerlerin onerdigi oyunculara kalacagiz. Bu filmi daha once izledim.

bu adamlardan scout transferleri bekleyenlerin olmasıda ayrı bir ironi
para varken yapmıyorlardıki şimdi yapsınlar

Albayrak transfer gorusmelerine baslamamistir bile. Simdi resmi olarak transfer donemi 5 Ocak'ta basliyor, ertesi gun yani 6 Ocak'ta Albayrak ve Yusuf Gunay ile Fatih Terim transfer zirvesinde diye haberler cikar medyada. O gunun aksam saatlerinde Albayrak cikar: 'cok guzel gorusme oldu Fatih hocam ile transfer listemizi belirledik' gibi cumleler kurar (halbuki bu coktan belli olmasi lazim).

Sonra transfer donemin bitmesine daha 25 gun var taraftarimiz endise etmesin gibi laflar ile taraftara hayal satar. Aradan bir kac gun gecer oyuncu satmadan kimseyi alamiyoruz, ama oyuncularimizi takip eden cok sayida takim var her an ayrilanlar olabilir diye masal anlatir.

Sonra ses soluk kesilir, transferin son gunlerinde "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz" deyip taraftari bir keza sabırlı olmalarını ister.

Son gune kadar menajerlerin onerdigi oyunculara kalacagiz. Bu filmi daha once izledim.
Burada 3 degisken var

Oyuncularinin degeri
Yoneticilerinin yetenegi
Paran

Bizde 3u de kotu ama en kotusu yoneteciler degil diye dusunuyorum

Yoksa dedigin gibi transfer calismalarina baslamamis olmalari imkansiz

Valla gb şuanda sidik yarışına sokturma derdinde takımları. Bakalım neler olacak. Basıncını kuvvetli veren yarışı kazanır
Oyuncunun istekleri de önemli aslında yabancı dil mabancı dil diyolar da bu çocuk sanki yurtdışı olmasa da olur kafasında.

E4C906FD-A3EE-4F4F-8840-BAC9EA8DE347.webp

evet arkadaslar 1 milyonumuz var kimleri aliyoruz

Burada 3 degisken var

Oyuncularinin degeri
Yoneticilerinin yetenegi
Paran

Bizde 3u de kotu ama en kotusu yoneteciler degil diye dusunuyorum

Yoksa dedigin gibi transfer calismalarina baslamamis olmalari imkansiz
Transfer gorusmelerine baslamis olan yonetici , yeni transferleri resmi olarak bir kac gun icinde halletmesi gerekir devre arasinda. Bizim son gune kadar bekleme gibi luksumuz yok zaten son yillara bakarsak bu mevcut yoneticiler hep son gunu beklemistir genel olarak. Daha gectigimiz yaz donemi aynisi yasanmadi mi? Bekleyip gorecegiz artik.

falcaoyu ikna edemezsek bence hic transfer yapamayabılırız maaş kotasını aşmamak için

Mal herif sakatlanmasa en azından amerikadan katardan felan alıcı bulurdun. ( senelik ücretinin belli kısmını karşılayarak tabi)

Gitti bide sakatlandı bu saatten sonra bok bulurlar alıcı felan

Bu Berat denen oyuncuyu alan takım biz olmayız umarım. Bir Antalyaspor maçında izlemiştim. Çok da ahım şahım değildi hatta gol yedirmişti.

Ayrıca adam defansif orta saha. O bölgede bu sezon belki de takımın en iyisi olan Taylan varken ve takımın diğer bölgelerde 3747276474 tane eksiği varken bu adama 2.5 milyon verileceğine inanmıyorum inanmak istemiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakat Falcao'yu zaten kimse almaz, herkes bizim gibi enayi degil bu konuda. Sezon sonuna kadar katlanacagiz sakat herife baska caremiz yok. Umarim Diagne'ye talip cikar da 3-5 kurus ondan aliriz.

Bu Berat denen oyuncuyu alan takım biz olmayız umarım. Bir Antalyaspor maçında izlemiştim. Çok da ahım şahım değildi hatta gol yedirmişti.

Ayrıca adam defansif orta saha. O bölgede bu sezon belki de takımın en iyisi olan Taylan varken ve takımın diğer bölgelerde 3747276474 tane eksiği varken bu adama 2.5 milyon verileceğine inanmıyorum inanmak istemiyorum.

o bölgede Taylan dan başka kimse yok

Berat Taylan’ı keser her türlü yav özellikle onye gelirse geçen seneki yarım kalan seri-onye uyumu tekrar yakalanır.

Igor Tudor önderliğinde ligi namağlup bitireceğimize inanıyorum

Berat’in maclarini izledim daha önce ama hic oyle göze carpacak performansi yoktu

Eger bir potansiyel varsa olabilir tabi ama 2-3 milyon euro yazanlar var,1 milyon euro’ya olabilir ama fazlasi bence olmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt