Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unutmayın,

1609752323555.webp

Ulan gomis seninde sıfatına tüküreyim senin yüzünden kaç milyon borca girdik. Haysiyetsiz herif neyine yetmedi para da zam istedin lavuk herif. Dünya kadar kazanmışsın 500 bin az kazansan geberecen sanki puşt

Transfer ile ilgili ilk aciklamayi gorur gibiyim: “Arkadaslar transfer donemi daha yeni basladi, ugrasiyoruz ama satmadan alamiyoruz”

o Genelde son günlerde geliyor. Kademeler söyle oluyor genelde

Ilk Hafta „Söz kestigimiz oyuncular var anlastigimiz oyuncular var Hocamiz ve teknik heyetimizin isteklerini yerine getirip sampiyonluga iddiali bir takim kuracagiz“

Ikinci Hafta „Taraftarlarimiz hakli. Takimdaki eksikleri kapatmak için inanin gece gündüz çalisiyoruz. Resmi hesabimizi takip etsinler.

Ücüncü Hafta „Daha yeterince vaktimiz var Galatasarayin menfaatleri dogrultusunda gece gündüz çalisip gerekli hamleleri yapcagimizdan kimsenin süphesi olmasin“

Son hafta „Önümüzdeki haftayi çok iyi degerlendirmek için arkadaslarimiz çok büyük çaba gösteriyor. Yakinda transferleri açiklayacagiz“

Son gün „Maalesef Financial Fairplay kuralina uymak için satmadan oyuncu alamiyoruz. Elimizdeki kadro sampiyonluga oynayacak kalitede oldugunu ilk yarida gördük. Hocamiza güveniyoruz. Yazin görüsürüz bb“

Ulan gomis seninde sıfatına tüküreyim senin yüzünden kaç milyon borca girdik. Haysiyetsiz herif neyine yetmedi para da zam istedin lavuk herif. Dünya kadar kazanmışsın 500 bin az kazansan geberecen sanki puşt
Ayni paradan 2 sene daha istemis zannedersem biz kabul etmemisiz. Nekadar dogru bilmem

Apo'nun yine transfer döneminde çok çalıştığı çok çabaladığı için fenalaştığına veya hastalandığına dair haberler çıkar yakında.

sent via GSC

atalanta'da, ilicic'in takıma dönmesiyle 4.forvet konumuna düşen sam lammers'i kiralasak iyi olabilir.

Aga biraz Sinerji uretelim biseyler yapalim havaya girelim ne bu herkes olu gibi ya bazen Gsc degilde baska bi forumdaymisim gibi hissediyorum kendimi az su takima ve hocaya guvenelim Yonetim bi bok yapamasa da biz taraftar olarak elimizden geleni yapmaliyiz

Baya olumlu konusuyor hocalari. Böyle oyuncuyu KSC'de gelistirmeliyiz falan diyor... Ve ortada oynamayi daha cok seviyormus Malik. Zaten Hamburga karsi pivot forvetin yaninda 2. forvet olarak oynamis. Kombinasyon oyununda ve kapali takimlara karsi biraz zorlaniyormus diyor hocalari. Bos alan buldugu an özelliklerini daha iyi kullaniyormus.
@Hüsnü Ayabakan Malik hakkında en iyi raporu müsait olunca açıklayacak kişiyi etiketledim..

Gomis sonrası dikiş tutturamamak Gomis'in hıyarlık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor ve prensip sahibi kimse öyle saçma bir zam isteğini kabul etmemeliydi. Etmediler de. Ahlar vahlar keşke 500k verseydik diye değil de bu kadar aptalca oyuncu tercihleri nasıl ardı ardına göz göre göre yapıldı diye yazılmalı.
Katılıyorum renktaş. O dönem de Emre’yi fenere kaptıracağız yönetim len ‘yangını’ yapıldı. Gittik 4 milyonu Emre’ye gömdük. Onun yerine forvet alsaydık şimdi bu yorumların hiçbiri yapılmıyor olacaktı.

hb-ElP0B_normal.jpg

Futbol_10

@Futbol10gs
· 2s

Büyük turuncu elmas

| Galatasaray'da Fatih Terim'in gözden çıkardığı Diagne'ye Başakşehir'in talip oldu..Diagne'nin de bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü.[ @skorermilliyet ]

Diagne+ Akbaba+ 1.5-2 milyonluk(şampiyonluk yada avrupa bonusu)=İrfan Can çok iyi olur. Luyindama satılıp İsmail Çokçalış, Batuhan Kör, Wout Faes(Atilla Szalai), forvet ve kanat transferi yapılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt