- 26 Kasım 2012
- 185.602
- 258.286
- 5.998
unutmayın,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer ile ilgili ilk aciklamayi gorur gibiyim: “Arkadaslar transfer donemi daha yeni basladi, ugrasiyoruz ama satmadan alamiyoruz”
Konya macinda oynatabiliyor musun yeni transfer gerci su an olmazda. Oynarmiydi5 ocak
Ayni paradan 2 sene daha istemis zannedersem biz kabul etmemisiz. Nekadar dogru bilmemUlan gomis seninde sıfatına tüküreyim senin yüzünden kaç milyon borca girdik. Haysiyetsiz herif neyine yetmedi para da zam istedin lavuk herif. Dünya kadar kazanmışsın 500 bin az kazansan geberecen sanki puşt
@Hüsnü Ayabakan Malik hakkında en iyi raporu müsait olunca açıklayacak kişiyi etiketledim..![]()
KSC-Eigengewächs Batmaz bleibt nach Debüt bescheiden: "Ich nehme was der Trainer parat hat" | ka-news
Gegen den Hamburger SV durfte sich KSC-Eigengewächs Mailk Batmaz erstmals von Beginn an beweisen. Dabei machte er dabei trotz Niederlage eine gute Figur.www.ka-news.de
Baya olumlu konusuyor hocalari. Böyle oyuncuyu KSC'de gelistirmeliyiz falan diyor... Ve ortada oynamayi daha cok seviyormus Malik. Zaten Hamburga karsi pivot forvetin yaninda 2. forvet olarak oynamis. Kombinasyon oyununda ve kapali takimlara karsi biraz zorlaniyormus diyor hocalari. Bos alan buldugu an özelliklerini daha iyi kullaniyormus.
Katılıyorum renktaş. O dönem de Emre’yi fenere kaptıracağız yönetim len ‘yangını’ yapıldı. Gittik 4 milyonu Emre’ye gömdük. Onun yerine forvet alsaydık şimdi bu yorumların hiçbiri yapılmıyor olacaktı.Gomis sonrası dikiş tutturamamak Gomis'in hıyarlık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor ve prensip sahibi kimse öyle saçma bir zam isteğini kabul etmemeliydi. Etmediler de. Ahlar vahlar keşke 500k verseydik diye değil de bu kadar aptalca oyuncu tercihleri nasıl ardı ardına göz göre göre yapıldı diye yazılmalı.