Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru ve İrfan ho diyebilir miyiz ? gs coştu Çecu ve Erman gs'de.

Bu onyekuru 40 kiloya falan mı düştü, korkutmaya başladı bu herif beni.

Onyekuru henüz 23 yaşında bu adam 21 yaşındayken bu ligde 16 gol attı fb bjk basaksehir hiçbirini boş geçmedi 6 ay oynamayıp sıtma olmuş haliyle kadıköyde feneri perişan etti hiçbir zaman büyük liglerde iş yapmayacak o belli oldu ama bizim ligde atletizmi olduğu sürece 10 golün altına düşmez bence.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzonspor, Berat Özdemir için Gençlerbirliği ile anlaşma sağladı.

Money bag

2,5 M€ + Diabate + Bilal Başacıkoğlu.
5-6 milyon Euro yani maşallah

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Diagne Brüggede adam gibi oynayip sorun yapmasaydi, onu onlara herhalde rahat satin alma opsiyonunun altinda olsada itelerdik. Takim bir türlü istedigi forveti bulamamis. Gecen sene Krmencik ve simdi Dostu almislar.

Hem bizi yakti, hem kendisini. Simdi Ogulcani bile mac kadrosundan edemiyor herif.

+ sampiyon olursak 2-3 mio bonus verelim. Kabul ederler bence
İrfan'ı başkasına kaptırmamak gerekiyor. Hazır bizim gencolarla arası da iyi hemen kapalım. Diagne ve üstüne 3 milyon gayet iyi bir tekliftir. Sonuçta kabul etsek de etmesek de verdiğimiz adam da Türkiye'nin rekortmenidir.

bence daha 1 oyuncu icin bile görüşme yapılmamıstır buna eminim,hocayı oyalıyorlar görün bakın aynen yaz dönemi gibi
Görüşmeleri yönetim yapmıyor. Fatih hoca ve scout ekibi araştırıyor, Şükrü Hanedar ön görüşmeleri menejerlerle Fatih hocanın direktifleriyle yapıyor. Yönetim en son aşamada Fatih hocanın listeyi vermesiyle başlıyor kulüple görüşmeye.

Nolmuş bu çocuğa ya.

Bulimia hastaları gibi olmuş aynı.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt