- 6 Eylül 2014
- 93.857
- 64.641
- 4.608
Te allam sus lanbelhandayi evire cevire dovup gondereceksin diyerek alti dolu yorum mu yapmis oldun
halit
bunlari yuzunuze vuracagiz ki kendinizi bi sey sanmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Te allam sus lanbelhandayi evire cevire dovup gondereceksin diyerek alti dolu yorum mu yapmis oldun
halit
bunlari yuzunuze vuracagiz ki kendinizi bi sey sanmayin
12 de kapanir 24 de yeterki biz kazanalimBesiktas macindan sonra lige havlu atiyoruz
İşte gerçekleri gören bir renktaşımız.Besiktas macindan sonra lige havlu atiyoruz
bu benim hikayem barışTe allam sus lan
Gazianteple aradaki farki kapatirsin ancak12 de kapanir 24 de yeterki biz kazanalim
Yangin tayfa nerede?Ali gece gece kafa acma yav
o şikayet ediyor la
O guzel insanlar atlara binip gittiler.Yangin tayfa nerede?
Dogru transfer yaparsak ezip gecicez ama yonetim teknik ekip falan uyuyorO guzel insanlar atlara binip gittiler.
O degilde Bu ligi izleyince futboldan soguyorum.
Bu yonetim denen vasifsiz kisiler insallah rotasyon transferleri yapmazlar.
Bu ligde bize rakip olan takim yine biziz. Izliyoruz maclari kusasim geldi oynafiklari oyundan.
Saglam transfer yaptik yaptik. Yapmadik beyaz bayrak sallariz
Apo poker filan oynuyorda olabilir internetten kruse ile.Dogru transfer yaparsak ezip gecicez ama yonetim teknik ekip falan uyuyor
Besiktas macindan sonra lige havlu atiyoruz
Kankacım para yok maalesef.6-7 aydır maça çıkmamış adamları getirip pat diye 11e koyup şampiyonluğa oynamak da ne bilim çok absürt geliyor. Hadi onyekuru nun top seviyesini biliyoruz 2 ayda toparladı diyelim. O bile 30.maça denk geliyor.