Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.682
- 11.599
- 1.473
onyekuru harici bir bilgi yok demek ki. O da dedenin uydurması olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben karı da istiyorum yönetim gidip alıyor mu?taraftar çok istedi, twitterda tepki gösterdi diye olur verilmiş. yönetimde geri adım atmamış almış
bize yazilan forvet
Ben de isterimben karı da istiyorum yönetim gidip alıyor mu?

Ligue france 2yazdi onu. Dogru olabilir oonyekuru harici bir bilgi yok demek ki. O da dedenin uydurması olabilir.
Kari deme @Sıddık Saraylı kucaklamak isteyebilirben karı da istiyorum yönetim gidip alıyor mu?
Çok zayıflamış işin içinde Monacoda var, bir giren olacak yine.Ligue france 2yazdi onu. Dogru olabilir o
Kari deme @Sıddık Saraylı kucaklamak isteyebilir
@Melih Sönmez bak taraftar karı da istiyor.Ben de isterim![]()
![]()
Onuda iyi incelesinler. Scout transfeeri bunlarin capi degil. Oyuncuda satamiyorlar. Birilerinin ittirdiklerini alacagiz gibi bari biraz ise yarar olsa hucum konusundaÇok zayıflamış işin içinde Monacoda var, bir giren olacak yine.
yönetime iletelim. hoca da olur verirse alırlar@Melih Sönmez bak taraftar karı da istiyor.
İskandinav olsun topçusu da karısı da.yönetime iletelim. hoca da olur verirse alırlar
Aytaç kadar top oynayacak oyuncumuz maalesef yok yarın onu açıklayacaklarsa sevinirim. Ama olacağı söyleyeyim eğer aytaç gelecekse transferin bitimine 3-5 gün kala gelecek bu süreçte de götü göbeği sermiş salmış koca 1,5 ay geçirmiş olacak ve hazır olması için en az 3 hafta daha gerekecek.Bunlar alsa alsa aytaci alir yav. Rotasyon manyagi bunlar. Fatih terimde simdi yerlileri nasil oynatiyorum bak diyip. Yerlileri doldurur takima
xdddddddddbelhandayi evire cevire dovup gondereceksin diyerek alti dolu yorum mu yapmis oldun
halit
bunlari yuzunuze vuracagiz ki kendinizi bi sey sanmayin
vermeyin şuna ceza Musap'ım.xddddddddd
Elindeki torbayi derhal birakBesiktas macindan sonra lige havlu atiyoruz
bize yazilan forvet