Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Muslera futbolu burada bırakmalı ama dediğin gibi maaşı cidden fazla "hak ediyor mu sonuna kadar hak ediyor"Muslera 2 milyon euro'ya düsmeli. Bunlar da gönderilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera futbolu burada bırakmalı ama dediğin gibi maaşı cidden fazla "hak ediyor mu sonuna kadar hak ediyor"Muslera 2 milyon euro'ya düsmeli. Bunlar da gönderilmeli.
Dünyanın en kötü yönetilen takımlarının başında geliyor2 yıl önce 30 kağıt verdiler bu çocuğa
Lyundamaya versinler bir 20. Birazda bizi sevindirsinler2 yıl önce 30 kağıt verdiler bu çocuğa
Evet Mesut ve Alexis sözleşmelerinden sonra olanları unutup Auba'ya aynı tarifeyi uygulamak da ayrı bir fail idi.Dünyanın en kötü yönetilen takımlarının başında geliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
50 m euro teklif var manuya bekletiliyorTelles yine satıldı mı yoksa
o nu imzalayanin abv, hazirlayan bilgisayarin abv, print yapanin abv derimbelhanda olursa sevinir misin
kap aciklamasi sonucta
olmuyor anladigim kadariyla xenforodan dolayi. yanlis da biliyor olabilirim amaMod kulislerini kullanıp mapusu geri açtır musap. Ocak 20 gibi küfür ederim ben bari orada takılayım

Muslera takımda en yüksek maaşlı adam olmalı 2 ‘e bir anda düşmek ise biraz ayıp olur gibi.
Şahsen ben sözleşme bitimine kadar ona ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorumFeghouliye niye hiç teklif yok
Şahsen ben düşünmüyorumŞahsen ben sözleşme bitimine kadar ona ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum
Öyle de Muslera için bi ayrıcalık olabilir aslında.Profesyonel dünyada ayip diye bisey yok