- 19 Mart 2014
- 29.537
- 30.957
- 2.718
Çekinme yahu direk Sörloth de ya İsmail kardeşim, merak etme kızmayız.Onyekuru, Seri ve bir Kuzeyli forvet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekinme yahu direk Sörloth de ya İsmail kardeşim, merak etme kızmayız.Onyekuru, Seri ve bir Kuzeyli forvet.
Yok mu bu managerin sakat olmayan forvet oyuncusu bizim yönetim kucağina oturmuş managerlerin onlar olmazsa kimseyi alamıyorlarUmarım bir an önce müzmin sakat Etebo'nun kontratını da fesh ederler. Adam geleli 4 ay oldu, sürekli sakat.
Umarım bir an önce müzmin sakat Etebo'nun kontratını da fesh ederler. Adam geleli 4 ay oldu, sürekli sakat.
Sakat degil de yetersiz.
Sakat olan yillik 7 milyon euro alip surekli mangal yapan kolombiyali zat ! Hem eurolarini hemde cocuk sayisini çoğaltmakla meşgul!
Para icin Monaco giden adamOna zaten söylenecek söz yok. Ben Falcao olsam şahsen o ismi ve kariyeri böyle lekelemem çeker giderim.
Para 2.plan, tam benlik oyuncu
Galibiyet bonusu tam da bizim yönetime göre.Pürüze bak. 36 Milyon
Bu arada Onyekuru takımın iyi maaş alan oyuncularından biri olur gelirse. ilk geldiğinde 1.2M euro maaşı + galibiyet başı 10bin Euro bonusu vardı.

Henry Onyekuru: "Galatasaray ile anlaştım."
(Fanatik)
Zorunlu opsiyon icin 1.5 sene kira baglamaliyiz galiba ffp ye sayiliyor yoksaEğer direnirsek 6 ay kiralık ve sene sonu satın alma zorunluluğu ile 4 Milyon Euro gibi bir rakama kapatabiliriz.
Bizim yöneticiler biraz akıllı davranmalı. Umarım Abdürrahim'e vermezler bu işi.