Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaoyu ne akla hizmet aldılar o zaman.
1609842636509.webp

Maaş bütçesi de sınırda çünkü.

Ağa sal o zaman kadroda dusunmedigin adamı falcao akbaba belhanda yazın zaten bedava bir beklentimiz yok ki ? Gerçi bizimkilerin oyuncu satış veya gonderme konusundaki beceriksizliği de ayrı incelenmesi gereken bir konu..
misal falcaoyla 5-6 ödeyip 0 katkı alıyoruz maaşının 2 milyonunu biz karsilayalip gönderelim en azından kalan parayla serbest adam alabiliriz..

Ağa sal o zaman kadroda dusunmedigin adamı falcao akbaba belhanda yazın zaten bedava bir beklentimiz yok ki ? Gerçi bizimkilerin oyuncu satış veya gonderme konusundaki beceriksizliği de ayrı incelenmesi gereken bir konu..
misal falcaoyla 5-6 ödeyip 0 katkı alıyoruz maaşının 2 milyonunu biz karsilayalip gönderelim en azından kalan parayla serbest adam alabiliriz..

Gönderemeyiz. Yazın da söyledim bunları, insanlar bir Chelsea'yi gördü hala transfer frekansının yüksek olduğunu iddia ettiler. PSG, Real, Barca bile transfer yapmadı bu sezon doğru düzgün, maaş bütçelerini düşürmek zorundalar çünkü, aksi taktirde herkes her geçen gün zarar ediyor.

Eldekileri satalım ok de kime satalım, kim verecek o maaşları.

Dünya futbolu patlamış durumda, gelirler düşecek, full seyircili ve sponsorlu maçlara 1 yıla dönülür diyorlardı ben imkansız görüyorum hala, 1-2 sene daha full seyirci olayı zor açıkçası. Ekonomiler zaten çökmüş durumda bu da sponsorluk gelirlerini etkileyecek.

Önceden beri devam eden kontratlar hiç bir yerde sürdürülebilir değil.

Sakat en az 4 hafta gönderemeyiz.

hamburger, pizza, adana dürüm ya da döner
bugun ne yiyelim beyler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Merak ettiğim tek bir konu var madem para yok bonservisli adam alamıyoruz.. peki neden Ahmed Musa gibi adamları denemiyoruz ? Hiç kimseyi almamak daha mı iyi şimdiki durumdan .. Yazın Josef geliyordu bedavaya burun kıvırdık adam bjkde taş gibi top oynuyor..Gözümüzün açılması için illa birinin alıp parlatmasi mi lazım ? Kasımpaşa Alanya alacak yarım sezonda 10 gol 5 asist yapacak yaza da bizimkiler almaya çalışır parayla..
Olay bizim burun kıvırmamız değil ki. Millet 2 sene sözlesmesi kalan adamı beş kuruş vermeden alıyor.
Olay tamamen yönetim.
Taraftara göre kulübü yönetmeye kalksalar bugün belhandadan bonservis kazanmış
Kulübün yıllık maliyeti 25 milyon eurolara falan düşürülmüştü

Paramız yok diye şampiyon olamayacağız. Şampiyonlar ligi geliri de gelmeyecek bundan sonra :(

Hiç bir beklentim yok, elimizdeki bir kaç iyi oyunucuyu satmayın yeter. Seneye sıfırdan kadro kurarız yeni yönetimle.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt