Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi takımdaki dünya eksiğe rağmen o kadar süre transferle uğraşmamışlar. İlk defa ilk günden en azından onyekuru ve orta saha açıklanır diye umutluydum o bile olmuyor. Ve biz bu adamlardan transfer bekliyoruz. Vay halimize.. onyekuru direnmese onu bile alamazlar muhtemelen. Trabzon bile ilk günden Berati açıklıyor gerçekten şu yönetime muhtaç olmamız çok çok üzücü. Hala Seri konuşuluyor umarım yalandır Taylan orada parladı gayet verimli oynuyor iki aynı tip oyuncu asla olmaz. İlk iş Belhandanın yerine iyi bir orta saha almak. İrfan diyeceğim ama bu yönetim varken imkansız.
Haftalardır boşuna yazmadık burada renktaş, bunlar transfer dönemi açılsın daha hocayla görüşüp transferleri masaya yatıracak diye. Masaya yatırıp artık ne yapacaklarsa(!!)
En ufak bir hazırlık bile yok. Allahın çapsızları! Başka şeyler de yazasım var da ceza almaya değmez.

Adam satamiyoz satamazsiniz tabi kafaniza gore oyuncu kesiyorsunuz Su kazma diagne surekli oynasaydi en az bi 12 atmisti gerci 30 attiginda bile satamadilar ani yemin ederin hic bisey beceremiyorlar

Arkadaşlar yarın rahat rahat maç izlicez inşallah var mı ötesi ya? Beklenti düşük olunca hayal kırıklığı da olmuyor çok şükür. Bu kadarını bile yapmamız şaşırtıcı idi.

Besiktasa giden welingtondan sonra iyice supheye dustum ustat. Ben o herifi alanyada begeniyordum cunku

O Sergen'in hücum takımında sırıttı biraz. O kadar önde top oynamaya ne atletizmi, ne de pozisyon bilgisi yetiyor. Şimdi takım boyu kısalınca en azından yeniden mağdur etmeyecek kadar top oynuyor. Caulker da dengesiz takımda açık alanda sıkıntı yaşayabilir ama hem insanüstü bir fiziği, hem de olağanüstü pozisyon bilgisi lduğu için çok sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. Bir de Luyi artık Galatasaray misyonunu tamamlamış gibi, onu değiştirsek iki taraf için de faydalı olabilir.

D27B82F6-97B5-43B8-BD9C-DA397A4EC5CB.webp

o sutu götüyle kurtarmak isteyen PL Stoperi de 20 milyona satilir bekleyelim görelim domalmis domalmasina gerek yoktu Daci maç basindan beri yapti yapacagini

O Sergen'in hücum takımında sırıttı biraz. O kadar önde top oynamaya ne atletizmi, ne de pozisyon bilgisi yetiyor. Şimdi takım boyu kısalınca en azından yeniden mağdur etmeyecek kadar top oynuyor. Caulker da dengesiz takımda açık alanda sıkıntı yaşayabilir ama hem insanüstü bir fiziği, hem de olağanüstü pozisyon bilgisi lduğu için çok sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. Bir de Luyi artık Galatasaray misyonunu tamamlamış gibi, onu değiştirsek iki taraf için de faydalı olabilir.

Valla kasar bir stoper istiyorum yanindaki herifin de gotunu toplayacak bir herif. Caulkeri alici gozle izledim yine de emin olamadim Fb macinda daha dikkatli izledikten sonra tekrar konusalim

Forumdaki genel kanının aksine bende Caulker'ı beğeniyorum. Şu yokluk döneminde Luyindama'yı satıp, cüzi miktara alınabilecek bir oyuncu.

hayatımda ilk defa sn hocamız ve bu reziller yuzunden bir fenerlıye forma alıcam gibi

iddiaya girme gafletinde bulundum
BJK'li dostun varsa ona gider o forma.Bu ligin formülü dinamik-sert -basan orta saha.O da bir tek onlarda var.Hocasi da direkt skora oynuyor, basın+MHK'nin de arkadan ittirmesiyle hiç bir zorlukta bahane üretmeden işimizi yapmak zorundayız diyerek dört elle takıma sarılan Sergen Yalçın ipi göğüsleyecektir.

sergen yalçın gayet formda, bizim teknik heyet bitmiş gömeni yok. gerek elde ki oyuncu kalitesi gerek teknik-idari kalite olarak yerlerdeyiz. zaten karagumruk maçında bu çok belli etti kendini. karagumruk 1-2 gömlek üstümüzdeydi çok net. sergen yalcin bu sene de şampiyon olur bizde aynı şekil devam edersek seneye de olur. Sonra zaten bi değişim yaşanır bizde toparlarız

Miller her boka itiraz ediyo sonra kendi kendini gaza getiriyor bizde o hic yok penaltidan attigimiz golden sonra adamlar gaza geldi bizimkilerinde eli ayagi bir birine karisti yaziklar olsun.Luyinde cok sacma bi penalti yapti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt