Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5mye alınabilir diyordu sanki senin dediğin herifin piyasası daha yüksek gibi

3.5mye alabileceğimiz kim var bu saydıklarından

Ikinci oyuncunun sözlesmesi bitiyor onun icin 3,5 milyon fazla olur.

Seri ve Onyekuru icin evet.

Krzysztof Piątek , Falcao giderse diye bi sordular, teklif yok .
Olurmu olmazmi bilemem.

Luyindama durumu bile belli degil.
Zaten ozaman bizim icin iyi olur ama yerini nasil doldurcaklar bakalim.

Hayirlisi ...
Keske Piatek gelse. Baros etkisi yaratir

Seri ve Onyekuru bedelsiz gelecek herhalde
Opsiyonla mı kiralayacağız acaba
Onyekuru'yu opsiyonlu kiralamak mantıklı da Seri'nin sözleşmesi zaten seneye bitiyormuş

En sevindigim nokta artık strese gerek kalmadı 6-7. sıra bitiririz. Şimdi fb bjk gaziantep yesin birbirini.
Sen kimin ikinci hesabısin ya da hep sıddık miydi forumda adin bilmiyorum ama murhan ve sana bi care bulacağım,yorumlarinizdaki olumsuzluk sinirimi bozmaya basladi.ben yakinda totem ayagina kendimi imha edip bjkyi ve feneri yine yerim.hos cabalamama da gerek yok zaten,iki haftada bi degisiyo lligde durumlar,yine degisecek.bireysel yetenekle isi goturenler degil takim olarak one cikanlar 2021 de liglerinde şampiyonluk kazanacak

- je nach Leistungen könnte dann auch ein Abschied im Winter im Raum stehen. Trainer Labbadia scheint bisher nicht wirklich überzeugt vom Polen zu sein.

Wenn Piatek in den kommenden Wochen nicht liefern sollte, dürften sich die Verantwortlichen in Berlin intensiver mit einem Abgang des Polen im Winter beschäftigen.

Bu konu altında yeni bir yönetim ve tdirektor transfer edebiliyormuyuz

Piatek buraya tatile bile gelmez yahu.Hele bu yasta.Umarim da gelmez.Bonservini alamayacagimiz hicbir adami istemiyorum

şamar nikolas adı gibi bi herife benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt