Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ve Onyekuru bedelsiz gelecek herhalde
Opsiyonla mı kiralayacağız acaba
Onyekuru'yu opsiyonlu kiralamak mantıklı da Seri'nin sözleşmesi zaten seneye bitiyormuş

Birdey ögrenirsem paylasirim.
Seri bize gelirmi bedelsiz oldugunda acaba?

Onyekuru kiralik + zorunlu satin alma olabilir FFP icin.

Kerem ve babelin ikinci yarinin basinda oyuna girmemesi rezillik.fatih hocaysa eger bu degisikliklerden sorumlu olan,buyuk aptallik yaptığı. Yani sevgim yanlışını söyleme engel değil.bi takim nasil böyle gerzekce mac kaybeder ya.9 eksikle geldiğin deplasmanda 3 gol atiyosun,2 tane bos kaleye kaciriyosun,2 tane karsi karsiya kaciriyosun ama yeniliyosun yok yere

Bizim icin transfer dönemi 20. den sonra baslar. Bu yönetim bi halt yapamaz. Bi gecen yaz dönemi haric ( orda da 4 oyuncu son dk da geldi) bi halt yapamadilar

- je nach Leistungen könnte dann auch ein Abschied im Winter im Raum stehen. Trainer Labbadia scheint bisher nicht wirklich überzeugt vom Polen zu sein.

Wenn Piatek in den kommenden Wochen nicht liefern sollte, dürften sich die Verantwortlichen in Berlin intensiver mit einem Abgang des Polen im Winter beschäftigen.

Uff o son cümle tam bizim transfer tarzimiza uyuyor. Yani adamlar onu tek, gelecek haftalarda kötü oynarsa transfer döneminin son günlerde yollamaya razi olur diyorlar. Son günde getir + 10 gün karantinaya alinsin adam ve oynayim diyene kadar 25. hafta olur

@Sami Karakoç o isim mostafa değil çunku rodop daha önce onun adını söyledi.

Sen kimin ikinci hesabısin ya da hep sıddık miydi forumda adin bilmiyorum ama murhan ve sana bi care bulacağım,yorumlarinizdaki olumsuzluk sinirimi bozmaya basladi.ben yakinda totem ayagina kendimi imha edip bjkyi ve feneri yine yerim.hos cabalamama da gerek yok zaten,iki haftada bi degisiyo lligde durumlar,yine degisecek.bireysel yetenekle isi goturenler degil takim olarak one cikanlar 2021 de liglerinde şampiyonluk kazanacak
sıddıkı bilmiyorumda diğeriyle işin zor üstad herif bilim kurgu gibi
birde hani 2021 bizim yılımız olacaktı yıldızlardan dolayı ulan takım başaşğı gidiyor bi çare bul bu işe

Falcao giderse bize Banko oynar!
Lord‘u gördüm piyasa yapabilir , yani bizde yeri garanti.
Adamlar zaten 15/18‘e satsa hemen satar.

Benim düsüncem öyle , sen ne dersin?
Falcao'nun yerine herkes garanti oynar şu halde zaten de Albayrak'a hiç mi hiç güvenim yok
Dediğim gibi görüşmeleri Şükrü Hanedar yaparsa bir şeyler olabilir

sıddıkı bilmiyorumda diğeriyle işin zor üstad herif bilim kurgu gibi
birde hani 2021 bizim yılımız olacaktı yıldızlardan dolayı ulan takım başaşğı gidiyor bi çare bul bu işe
Yav sende puan kaybından sonra gelyon yildiz diyosun,trabzon macinda hava hoştu di mi :) 2021 iyi ve sansli bi yil zaten bizim adimiza,daha baslamadik.ocak sonu ve subatta gormek lazim bjk ve fenerdeki durumları ,bas asagi gidecek olan onlar

Diagne'nin attığı goller scoutların ilgisini çekecek türden goller değil ki. Adamlar kaçırdığı gollere baktıktan sonra uçak biletini dahi ödemez onun, onu geçtim sosyal medya hesaplarına bakmaları bile yeterli

Yav sende puan kaybından sonra gelyon yildiz diyosun,trabzon macinda hava hoştu di mi :) 2021 iyi ve sansli bi yil zaten bizim adimiza,daha baslamadik.ocak sonu ve subatta gormek lazim bjk ve fenerdeki durumları ,bas asagi gidecek olan onlar
napiyim üstad 2021 demiştin sen
seneye gireli 5 gün oldu kulubumuz darmadağın oldu bu durumda ne sorabilirim başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt