Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
sağbek ? liyundama marcao saracchi
taylan
emre kılınç feghouli seri onyekuru
falcaoo.
şu kadro kagıt üstünde süpürür bence ligi ama falcao sakatalanmamalı

Ne boktan bi lig,surekli durumlar degisiyo.bugun rize bjkye kayabilir,alanya feneri sevebilir,hatay bjkye girmeye dunden hazir,biz bjkye ne zamandir girmedik,imparator bjk ve sergeni yalcin kayalara vurabilir

@Berke Karabacak
@Can Özbek

olm o kadar kişi banlanmış, siz nasıl ban yemediniz?

F8E246EF-1A33-40AC-A85B-2A737A0CF977.webp

Bir Seri, bir de sağ kanat yaparsak şükür derim devre arası. Solda yine Arda idare ediyor da sağda Feghouli de kesildikten sonra fazla beyinsiz kaldık. Oğulcan müthiş mücadele ediyor eyvallah ama Ghezzal gibi bir oyun aklına muhtacız o tarafta. Onyekuru'nun çok çığırtkanı değilim, olsa da olur olmasa da. Ama Luyi'nin satışıyla Caulker ve sağ tarafa iyi bir herifi bonservisiyle alabilirsek memnun olurum. Santraforun en uygun ama düşük profillisi Samatta'ydı, o bile 7 milyona gitti yani, fanteziye girmenin gereği yok. Bir Adem Büyük kadar yedek bulursak iyi olur, bulmazsak da idare ederiz. Bu takımın en azından Seri-Belhanda-Taylan gibi orta saha ve sağlam stoperle kaleyi kapatması lazım. Bu ligde artık tutan kazanır.

Bir Seri, bir de sağ kanat yaparsak şükür derim devre arası. Solda yine Arda idare ediyor da sağda Feghouli de kesildikten sonra fazla beyinsiz kaldık. Oğulcan müthiş mücadele ediyor eyvallah ama Ghezzal gibi bir oyun aklına muhtacız o tarafta. Onyekuru'nun çok çığırtkanı değilim, olsa da olur olmasa da. Ama Luyi'nin satışıyla Caulker ve sağ tarafa iyi bir herifi bonservisiyle alabilirsek memnun olurum. Santraforun en uygun ama düşük profillisi Samatta'ydı, o bile 7 milyona gitti yani, fanteziye girmenin gereği yok. Bir Adem Büyük kadar yedek bulursak iyi olur, bulmazsak da idare ederiz. Bu takımın en azından Seri-Belhanda-Taylan gibi orta saha ve sağlam stoperle kaleyi kapatması lazım. Bu ligde artık tutan kazanır.
Bizim gol yollarindaki beceriksizligimizi ve mac icindeki talihsizlikleri bjk ve fener de yasarsa ihya oluruz

Adem Büyük kadar yedek bulursak iyi olur demissinde Adem Büyük Diagneyi de Falcaoyuda cebinden cikartir. Bize bu devre arasi bir forvet şart oğlu şart Gökhooo

Bizim gol yollarindaki beceriksizligimizi ve mac icindeki talihsizlikleri bjk ve fener de yasarsa ihya oluruz

İşin doğrusu Fatih hocanın yıllar yılı gelen duran top tembelliği canımı sıkıyordu ama bugün boş kaleye kaçırılan 2 golden sonra ondan da illallah ettim. Fener'den zaten pek cacık olmaz ama Beşiktaş'ın arka dörtlü ve kaleciyle hakem kaktırmasıyla da olsa winner bir takım haline gelmesi takdir edilmeli. O kadar yüksek çaptan herife rağmen Atiba hala takımın tek değişilmezi, sağlığının bozulmamasını dilerim.

Ligde daha cok kayiplar olur,luyindama da toparlar insallah.Hatalar yapmasi normal,formsuz ve gucsuz cunku.Hoca oynatmamakta hakliymis :) bu da ayri bi mevzu

kanat alınmayacaksa forvet tek başına çare olmaz.

pozisyon hazırlayabilecek kanat lazım.

İşin doğrusu Fatih hocanın yıllar yılı gelen duran top tembelliği canımı sıkıyordu ama bugün boş kaleye kaçırılan 2 golden sonra ondan da illallah ettim. Fener'den zaten pek cacık olmaz ama Beşiktaş'ın arka dörtlü ve kaleciyle hakem kaktırmasıyla da olsa winner bir takım haline gelmesi takdir edilmeli. O kadar yüksek çaptan herife rağmen Atiba hala takımın tek değişilmezi, sağlığının bozulmamasını dilerim.
Bjk kırılgan bence hala,son maclari got zoruyla aldilar resmen,hele o ankaragucunun net golleri kacirdigi mac tam bi faciaydi.bjk yarista olsun bence,cunku vakti geldiğinde fenerin bjkyi yemesi,hedefi olan alanyanın bjkyi yemesi,basaksehirin ikinci yarida toparlanıp bjkyi,feneri haklamasi isimize gelir

Valla o gelecek ,bu gelecek diye beklemiyorum.benim beklentim bartug ve kereme dair.emin bayramin oyuna girmesi garipti,hocanin bi düşündüğü varsa israr etsin.cunku emin kadar topu oyuna iyi sokabilen yerli stoper yok ligde.emir ve marcaonun önünü saglam tutsun yeterli

Valla o gelecek ,bu gelecek diye beklemiyorum.benim beklentim bartug ve kerema dair.emin bayramin oyuna girmesi garipti,hocanin bi düşündüğü varsa israr etsin.cunku emin kadar topu oyuna iyi sokabilen yerli stoper yok ligde
3'lü savunma + uzun topları emin ile sonlandırmak istedi. Maç başı veya devre arasında denenseydi yararlı olabilirdi,bence hayırlı bir mağlubiyet. Yönetimin transfer ihtiyacımızın oldugunu anlaması gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt