Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temelde iyi bir ilk 11 var.Ama bu adamlar eksik olduğu zaman oyun falan kalmıyor.Ömer gibi Akbaba gibi adamlar çok yetersiz kalıyor.Arda Feghouli Onyekurunun falan hepsinin beraber oynaması lazım.Onyekurunun topla buluşmasına gerek yok.Savunmayı zorlasın yeter.

90dk boyunca rakip savunmayı tehdit edecek, rakip teknik direktörün önlem almak için taktik çalışmalar yapmasını gerektirecek 1 tane futbolcumuz yok, yok. Rezillik bu tamamen. Rakip teknik direktör olduğunuzu düşünün, Taylan'ı kitlediginiz an en kötü 1 puan alıyorsunuz öyle vasıfsız, yetersiz, adi bi kadromuz var, doğruya doğru. Bu kadronun övülecek hiçbir yanı yok

Hadi eskisi gibi ilk yarı arası olsa 30-45 gün falan form yakalaması için getirir çıkarırsın idmana. Bu sene oda yok. Gelir gelmez direkt katkı vermesi lazım alınacak adamın.

Hem seri hem onyekuru 8 aydır maç yapmamış adamlar doğru düzgün. Ne olacak bilmiyorum.

Bize necati gibi gözü kapalı katkı verecek hazır adam lazım

Onyekuru gene biseyler yapar zaten bi hızı var baska birseyi yok kosmasi yeterli ama Seri falan gereksiz

9a satmak başarıdır şu anda.

flash-flash-flash-ugur-dundarin-meydan-savasi-yumruklar-konustu.jpg

9a satmak başarıdır şu anda.
Adam agir bi sakatlik gecirdi kardesim. Bu fizikte birinin geri dönüşü de uzun sürer. Fakat net bir şekilde şunu söyleyebilirim, hazır durumda bi luyindama super ligden satılan en pahalı stoper unvanını alır.

Yenilen ikinci golde de hatasını gormedim ben. Rakibinin yanindaydi. Donkta sorun vardı. Penaltı pozisyonunda sıçtı. Ilk golde de sanirim ofsaytı bozdu net gormedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt