Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
@Berke Karabacak
@Can Özbek
olm o kadar kişi banlanmış, siz nasıl ban yemediniz?
Ekli dosyayı görüntüle 107190
Yine bir adaş ve yine cok doğru bir soru!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Berke Karabacak
@Can Özbek
olm o kadar kişi banlanmış, siz nasıl ban yemediniz?
Ekli dosyayı görüntüle 107190
1 adam alabilirsek iyi benim beklentim yok2 orta saha, kanat ve forvetle ligi götürürüz.
alınacak bence. 3 ya da 4 transfer yapılacak.1 adam alabilirsek iyi benim beklentim yok
Abi çok iyimsersin ya. Kim alacak yönetici mi var?alınacak bence. 3 ya da 4 transfer yapılacak.
Bu akşamdan sonra Boss'un satışına da onay çıkar muht.
alan olur mu orası soru işareti.alınacak bence. 3 ya da 4 transfer yapılacak.
Bu akşamdan sonra Boss'un satışına da onay çıkar muht.
Luyindama 4 m euroalan olur mu orası soru işareti.
Ederinden daha dusuk bi fiyata gider. Oynatilmayacaksa gonderilmesinden yanayım kulubede oturtarak oyuncuuyu hazir duruma getiremeyiz. Adamin oynamasi lzmalan olur mu orası soru işareti.
9a satmak başarıdır şu anda.Ederinden daha dusuk bi fiyata gider. Oynatilmayacaksa gonderilmesinden yanayım kulubede oturtarak oyuncuuyu hazir duruma getiremeyiz. Adamin oynamasi lzm
Abi görmedin mi bugün? Eski halinden eser yok. Çapraz bağ koparttı şampiyonluk gitti.
Adam agir bi sakatlik gecirdi kardesim. Bu fizikte birinin geri dönüşü de uzun sürer. Fakat net bir şekilde şunu söyleyebilirim, hazır durumda bi luyindama super ligden satılan en pahalı stoper unvanını alır.9a satmak başarıdır şu anda.