Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam agir bi sakatlik gecirdi kardesim. Bu fizikte birinin geri dönüşü de uzun sürer. Fakat net bir şekilde şunu söyleyebilirim, hazır durumda bi luyindama super ligden satılan en pahalı stoper unvanını alır.

Yenilen ikinci golde de hatasını gormedim ben. Rakibinin yanindaydi. Donkta sorun vardı. Penaltı pozisyonunda sıçtı. Ilk golde de sanirim ofsaytı bozdu net gormedim.
Akbaba bozdu ofsaytı.

Benim sadık likecim siddika bulaşmayın yahu . Bu haftam kabus gibi geçiyor Galatasaray sayesinde. Ama yinede ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Tabiki doğru futbolcularla

Benim sadık likecim siddika bulaşmayın yahu . Bu haftam kabus gibi geçiyor Galatasaray sayesinde. Ama yinede ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Tabiki doğru futbolcularla
Hala inananlar olması ne güzel renktaş. Bjkye yenilmezsek inönü'de ben de inanacağım tekrar inşallah

Sahada Arda Turan kenarda Fatih Hoca olmayınca lider eksikliği ve ciddiyetsizlik ortada; kalede rakip takım oyuncularının ayağını titreten ve tedirgin eden Muslera olmayınca rahat gol yiyoruz. Savunmada bir türlü düzelmeyen Luyindama ile MARCAO'suz çok vasat bir haldeyiz. Emre Akbaba olunca solda Saracchi inanılmaz pas hatası yaptı ve adam kaçırdı, Oğulcan belki kapasite belli ama mücadele ediyor efektiflik getiriyor ama yetmiyor tabi, Diagne skor gücü yüksek ama önde basmayınca rakip rahat oyun kuruyor ve çıkıyor. Belhanda olsa dert olmasa dert, en az 5 adam lazım ilk 11'e ama nasıl olacak bilmiyorum...

Acik ve net öncede yazdigim gibi, bizim yönetim transfer konusunda ciddi bir adim atmak istiyorduysa, haftalar önce devre arasi bonservizi elinde olacak oyuncularla görüsür anlasirdi ve transferin ilk gününde oyuncuyu aciklardi ama görüyoruz ki hic kimse gelmedi. Bunlar gene hic bir hazirlik yapmamiz yok Henry yok Seri, son günlerde gene Davila denen kan emicinin elinde kalan oyuncuyu kiralariz bunlarin capi bukadar.

Karagümrük gibi bir semt takımının bile net bir planı olduğu belli ki daha transfer başlamadan öyle veya böyle gerekli yerlere takviye yapıyorlar. Sen yaz transfer döneminde bir halt yapmadığın ve bir dünya küfür yediğin gibi sadece 28 gün olan kış transfer dönemi için de bir hazırlığın yok. Bu kadar rezil bir başkan ve yönetim kurulu daha önce gelmemiştir herhalde. Defolup gitmiyor da kan emici koltuk sevdalıları.

satamıyoruz alamıyoruz hikayesini bıraksın yemişim ffpyi gitmesek ne olacak avrupaya gitsek noluyo bu kadroya 2-3 maç yapıp geri dönüyoruz şampiyon olamadıktan sonra işe yaramıyor

Kayseri maçında ban yedim.Dedim ne gerek vardı boşu boşuna sinirlendim.Bence çok iyi olmuş ban yemem konya maçında olsam herhalde forumdan men edilirdim.

Geçen dönem ki transfer rezilliğinden sonra yönetimin dün akşam en az 2 oyuncu açıklaması gerekiyordu. Bunlardan transfer falan beklemeyin yine satmadan alamıyoruz masallarıyla uyutacaklar taraftarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt