Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar size ilk defa soyluyorum...Lutfi Kırdar Kongre SARAYINDA BEN KULAĞİMLA ŞAHİT OLDUM...........Bakın bu sene fener sampiyon...ben yazdikça burda bana gülen oluyor ama hiç haksiz çıkmadim çıksam biliom aciğimi arayanlar var ....SİZE BİRDAHA DİYORUM BAKIN İKİNCİ YARI SON 8 HAFTA COK OLAYLİ GECECEK......çok kötü olusum var çokkkk

O ULTRAASLAN DEVREYE GİRMEZ İSE ORTALİK KÖTÜ KARİŞACAK...
Ok

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Düşünüyorum düşünüyorum aklima Luyi veya Marcao'nun satisindan baska secenek gelmiyor. Sadece Seri ve Onyekuru free seklinde kiralanabilir fakat yetersiz. Bize mutlaka forvet, sag kanat, 10 numara, orta saha lazim ve giderse stoper lazim.
Biz yanlisin buyugunu yazin yaptik. Ya Luyindama ya Marcao satilip en az 4 scout alinabilirdi. Simdi çık çıkabilirsen işin icinden. Boyle kal gibi ortada kalirsin

1 milyon euroyu kücümseyenleri görüyorum.Siz hic 1 milyonn euroyu bi arada gördünüzmü? Yönetim elinden geleni yapiyor haril haril calisiyor beleşe Aytaci salihi getirecekler üff takim ucacak!

Her seferinde bu kadar da insan akıllı olmaz diyorum başarıyorlar yönetimi tebrik ediyorum çok başarılı bir şekilde yönetiliyoruz

Abdur calisiyor:

TFF 1'inci Lig'de son olarak Adana Demirspor deplasmanından 3-0 mağlup ayrılıp devreyi alt sıralarda kapatan Menemenspor'un iki genç futbolcusu Furkan Bayır ve Yusuf Talum'a Süper Lig'de dev talipler çıktı. Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişip vetrine çıkardığı Furkan için Galatasaray'ın devrede olduğu iddia edildi. Abdurrahim Albayrak'ın bizzat yürüttüğü temaslar sonucunda transferin her an bitmesi bekleniyor. [DHA]

1609927462548.webp

Hiç laf söylemeye gerek yok, adamlar Mesut' u alacak biz de Aytaç-Salih falan uğraşıyoruz
Adamlar Rize’den Vedat’i aldiklarinda biz de dunya yildizi Falcao’yu almistik, kimin faydali olup olmadigini gorduk, gecmisten ders cikarmadiniz demek, isim hayranligina devam.

Arkadaşlar size ilk defa soyluyorum...Lutfi Kırdar Kongre SARAYINDA BEN KULAĞİMLA ŞAHİT OLDUM...........Bakın bu sene fener sampiyon...ben yazdikça burda bana gülen oluyor ama hiç haksiz çıkmadim çıksam biliom aciğimi arayanlar var ....SİZE BİRDAHA DİYORUM BAKIN İKİNCİ YARI SON 8 HAFTA COK OLAYLİ GECECEK......çok kötü olusum var çokkkk

O ULTRAASLAN DEVREYE GİRMEZ İSE ORTALİK KÖTÜ KARİŞACAK...

Filmlerdeki kötü rolu olan ve kahramani yakaladigi an tüm planini monolog olarak anlatan birine mi denk geldin?

Baslamislar yine sikecileri sampiyon ilan etmelere. 15 tane adam aldilar ligi acik ara goturuyolardi sonuc Caner orta gol baska bi sistemleri yok. Biz kendimize bakalım elimizdeki topcularla alabilecegimiz maksimum puani topladik.

Transfere gelirsek bu yonetimden beklentim yok. En azindan ilk 11'e 3 oyuncu alabilirsek basa bas mucadele ederiz.

aytaç ve salih uçanlı orta saha ufffff uçarız kaçarız miss. ulan günden güne anadolu takımı kadrosuna sahip oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt