Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru mevkilere dogru profilde olan oyuncular alirsan takim oyunu kurtaracak bizi. Marcao kume dusme hattinda olan bir takimdan geldiginde rakip taraftar ve bizim taraftar dahil yonetime salladilar, su an en degerli oyuncumuz, yani diyecegim o ki renktas isim onemli degil.

Bak Hatayspor’da oynayan Boupendza’ya adamin gecen sezon portekiz ikinci liginde golu yok ama bizim ligde show yapiyor.

Aynı şekilde düşünüyorum ama Aytaç-Salih değil bu isimler, söylemek istediğim buydu.

Bizimkiler de gidip dediğin tarz adamlar yerine, Drinkwater' ı alan Kasımpaşa' nın bırakacağı Aytaç' ın peşinde.

İş yapmaya niyeti olanlar nasıl yapıyor görüyorsunuz. Gümrük,Paşa,Ts ve diğerleri ama en çok transfere ihtiyaç duyan GS yönetimi hala ortalarda yok sorsan "satmadan alamıyoruz." vs vs yav onu biz de biliyoruz onu çözecek olan sensin herkesin parası varda bir tek bizim mi yok? 3 yıldır ne paraymış be!

4 ay sonra gidecekleri için içerideki tüm paralarını tahsil eden adamlardan biz transfer bekliyoruz. Maalesef Albayrak her ne kadar kişiliğinden haz etmesemde Galatasaraylılığını taktir ettiğim ve hep desteklediğim bir adamdı lakin bu dönem yöneticiliğinde Galatasaray'a büyük zararlar verdi ve tüm yaptığı iyilikleri bir çırpıda sildi.

Elinde piyasası olan 10 tane adam var bir tanesini becerip satamıyorsan bırak bu işi başka dışarıdan bir profesyonel ata sen yine yönetici ol. Niye zarar veriyorsun? ben burada artık artniyet bile ararım.

Aynı şekilde düşünüyorum ama Aytaç-Salih değil bu isimler, söylemek istediğim buydu.

Bizimkiler de gidip dediğin tarz adamlar yerine, Drinkwater' ı alan Kasımpaşa' nın bırakacağı Aytaç' ın peşinde.
transfer yapsınlarda kim olursa olsun farketmez şu ömer bayramı ortasahada izlemek istemiyorum

Bizimkiler resmen bilerek profesyonel dünyada umulmadik bariyer dikiyorlar önümüze... Baska aciklamasi yok bunlarin beceriksizliginin.

3 aylari vardi transfer yapmak icjn. Gercekten calismis ve derslerini yapmis olsalar, dün ilk transfer aciklanirdi ve en gec hafta sonuna kadar 2 oyuncu daha bitmis olmaliydi.

Ben de ikisinin gelmesini istemiyordum ama bizim bu orta sahayi gordukten sonra Aytac konusunda yavas yavas fikir degistirmeye basladim. Omer yerine Aytac oynarsa fark yaratmaz belki ama Omer gibi berbat oynamaz herhalde. Omer’in topu surmekten baska ozelligi yok.

Bu işte bir terslik var.. adamlar ingiltereden transfer yapiyor biz ise onlardan yerli oyuncu aliyoruz??
adamlar kiralık oyuncu alıyor. biz kiralık oyuncu istemiyoruz

terslik tam olarak burada. yarım dönem kiralamışlar sanırım.

yarım dönem kiralık adama bile tahammül yok

Orta sahada sayısal eksikliğimiz var. Nitelik aramıyoruz artık sahaya çıkarabileceğimiz oyuncu arıyoruz.

Mustafa Cengiz yönetimi önce forvetsiz bıraktı sonra orta sahasız yaşatmadıkları şey kalmadı maalesef.

Bajganim ben şu oyuncuyu takip edeyrum onu alacağuz sansunlar da biracuk oyalama yapayum

1609928805215.webp

adamlar kiralık oyuncu alıyor. biz kiralık oyuncu istemiyoruz

terslik tam olarak burada. yarım dönem kiralamışlar sanırım.

yarım dönem kiralık adama bile tahammül yok
Opsiyonsuz kiralanan oyuncuya gerek yok zaten çünkü adamın umrunda olmuyor yada çok yüksek opsiyonla alınan oyuncu içinde geçerli bu zaten burda olmucam diye bakıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kayserisporda oynayan emre demiri almamiz lazim 2-3 cöp iteleyelim emre akbaba ömer bayram şener

fb defansa sokratis veya mussachio yu istiyormus

yemin ederim elmasin sadece genc oldugundan dolayi baskan olarak gelmesini istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt