Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.138
- 4.207
- 2.248
En çok da Falcao'ya yarayacak bu transfer.Onun üzerinde oluşan gündem ve baskıyı bir anda Mesut yüklenecek.Mesut transferine üzülen gerizekalıdır.
İsterse 10 gol 10 asist yapsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En çok da Falcao'ya yarayacak bu transfer.Onun üzerinde oluşan gündem ve baskıyı bir anda Mesut yüklenecek.Mesut transferine üzülen gerizekalıdır.
İsterse 10 gol 10 asist yapsın.
Medya komple fbli. Merak erme olmaz. Bir de adamin arkasinda kimler var unutmaEn çok da Falcao'ya yarayacak bu transfer.Onun üzerinde oluşan gündem ve baskıyı bir anda Mesut yüklenecek.
Boyle bir haber var:Zaza’yi kim yazdi? Kaynak?
Degil
Fotospor ve fanatik yazmis. Fanatik Sky Sport’a gore yazmis ama boyle bir haber goremedim.Boyle bir haber var:
Abdurrahim Albayrak, İtalyan Forvet Simone Zaza'yı Gözüne Kestirdi!
Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, ligin ilk yarısında hücum hattında yaşadığı eksikliği gidermek istiyor. Galatasaray, Torino forması giyen Simone Zaza ile ilgileniyor. Bu doğrultuda Sky Sport'un iddiasına göre, Abdurrahim Albayrak golcü transferi için çalışmalara başladı. Hücum...www.gscimbom.com
Max Kruse de öyleydi ilk gelirken.Acun'la TV şovları yapıyordu, performans vermediği zaman, takım da şampiyon olmadığı zaman ilk eleştirecek yine kendi elemanları olur.Bu filmi çok gördük adminim.Medya komple fbli. Merak erme olmaz. Bir de adamin arkasinda kimler var unutma
Buradan bulmustum:Fotospor ve fanatik yazmis. Fanatik Sky Sport’a gore yazmis ama boyle bir haber goremedim.
Bunlar Sky Sport’ta o haberi nereden bulmuslar ben oyle bir haber goremedim.Buradan bulmustum:
![]()
Meme kanseri teşhisi alan kadınlar için duygusal destek hayati önem taşıyor!
Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın, 1-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı dolayısıyla meme kanseri teşhisi alan kadınların duygusal ve psikolojik tepkilerini değerlendirdi.www.sondakika-haberleri.net
Twitter falandir kesin.Bunlar Sky Sport’ta o haberi nereden bulmuslar ben oyle bir haber goremedim.