Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic hareketlilik yok.. bu yönetim sezonu satmis olabilir... aman para harcamayalim külüpte olan paramizi geri alalim vs..

bizim yönetimin kepazeliği şunların bile bulup buluşturup transfer yapmasıyla iyice belli oluyor. herifler bataklıktayken gidip ghezzal ve aboubakar ı son dakikada alıp şampiyonluk yarışına soktular takımı. çırpınıp uğraşıyorlar, 50 kuruş toplaya toplaya transfer yapıyor herifler.

Seri de gelirse evet ama form tuttuklarında.
Dogru. seri hem stoperleri ve bekleri cok rahatlatiyor hemde onyekuru'nun kosu yoluna cok rahat paslar atıp hücum da rakip sahaya yerlesebiliyoruz. Komple bir forvetle yine bu ligi cözeriz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaza takımı oynatabilen tam bizim aradığımız tarzda bir adam ve bildiğim kadarıyla sakatlık sorunu olmayan bir futbolcu. Hafif bir çıkış yapsa yazın İtalya milli takım kadrosuna bile girebilir bundan dolayı göz önünde oynamak isteyebilir.

Biz hangi para ile alacağız? en az 7-8'e mal olur hadi diyelim zorunlu kiralık opsiyonu ile aldık. 30 yaşında adama bu paraları vere vere battık zaten. 3-4 milyon euro gibi bir bedele alabilirsek o zaman OK ama diğer türlü yine maddi külfet.

Fener, Kutucu'yu da almis.

Dogru. seri hem stoperleri ve bekleri cok rahatlatiyor hemde onyekuru'nun kosu yoluna cok rahat paslar atıp hücum da rakip sahaya yerlesebiliyoruz. Komple bir forvetle yine bu ligi cözeriz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte o adam ZaZa inşallah hayırlısı ile gelir.

Mesut gelmiş sanırım, tanıdık arkadaş var mimar, proje hazırladık falan diyor evi için.

Benim kızdığim nokta , zaten yaz transfer dönemini hüsranla geçirmişsin.
Iyi bir çalışma yapıp , ara transfer dönemi açıldığı gibi yapmış olduğun transferi hemen takıma alacaksın .
Ama biz de nerde öyle yöneticiler.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi de her fiyasko transfer döneminden sonra sezon içinde bu sefer başka olacak, bu sefer transferler takır takır transfer dönemi gelmeden yapılacak,galatasaray transferde takla atacak, yönetim ders aldı gibi haberleri servis ediyorlar medyaya. transfer dönemi 1. gün herkes mağaralara kaçıyor, ne ses var ne bi hareket. hainlik derecesinde rezil bi yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt