Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesut gelmiş sanırım, tanıdık arkadaş var mimar, proje hazırladık falan diyor evi için.
Gelsin şu anki sistemde yabancı sayılıyor zaten değil mi? Sonuçta yerli statüsü için Türk milli takımında oynama yeterliliği aranıyor diye biliyorum yani yabancı kontenjanı olması gerekir.

Dunku mac ciddi anlamda canımı sıktı,üzüntü yok ama yenilgi aptalcaydi ve aşamadım.o kacan pozisyonların izahi yok.kasimpasa bile onca rahatlıkta,ozel anlasmali ciktigi bi maçta konya kadar pozisyon vermedi fenere,konya maci 5-2 falan biterdi,sıradan bi forvetimiz bile olsa
Dostum hâlâ sorunu forvetlerde arıyorsun.Kadro yetersizliğinden orta saha etkin olamadığı için maç dengede giderken Fatih Hoca'nın durduk yere Kayseri maçında olduğu gibi sistemi aniden değiştirmesi sonucu takım bir anda dağıldı ve çözüldü.Muhtemel puan ve puanlardan olduk.3 gol atmış hücum hattı daha ne yapacak,5 atsa dağılan o takım kurgusu ile 6 yerdi.

ben ta kasımda söyledim seri ve onyekuruyu ama gala sevgisi kadar deger görmedim.bjkyi de fb macından önce dedim,yukselişe gececekler ve ciddi adaylar diye : )

acil dötsevgisinden bildirim lazım.
sinirler gerilmeye başladı

basaksehirle irfan icin el altindan anlassinlar yav iste sene sonu zorunlu satin alma seklinde. Irfan onyekuru sorunlarin yarisini cozer

ha bana sorarsanız öyle bi lig olacakki,trabzon ve basaksehir de yetişecek

İşte fener her ne kadar takım olamasa da bireysel performanslarla iyi kötü sürekli yarışın içinde. Biz ise kalite yoksunu olarak takım olcaz diye ite kaka götürüyoruz işte.

En kötü oynadıkları maçta bile bi tanesi çıkıyor atıyor. Biz ise kötü oynadığımızda yenme şansımız yok ne yazık ki.

O yüzden bireysel olarak maç alacak adam da lazım takıma.

Nainggolan ne ara Cagliari’ye geri döndü? Tam bizlik adamdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt