- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
fena bi oyuncu değil,şutu olan biri ama fenerde şans bulursa katkı verir.bulur mu muammaFener, Kutucu'yu da almis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fena bi oyuncu değil,şutu olan biri ama fenerde şans bulursa katkı verir.bulur mu muammaFener, Kutucu'yu da almis.
Gelsin şu anki sistemde yabancı sayılıyor zaten değil mi? Sonuçta yerli statüsü için Türk milli takımında oynama yeterliliği aranıyor diye biliyorum yani yabancı kontenjanı olması gerekir.Mesut gelmiş sanırım, tanıdık arkadaş var mimar, proje hazırladık falan diyor evi için.
Dostum hâlâ sorunu forvetlerde arıyorsun.Kadro yetersizliğinden orta saha etkin olamadığı için maç dengede giderken Fatih Hoca'nın durduk yere Kayseri maçında olduğu gibi sistemi aniden değiştirmesi sonucu takım bir anda dağıldı ve çözüldü.Muhtemel puan ve puanlardan olduk.3 gol atmış hücum hattı daha ne yapacak,5 atsa dağılan o takım kurgusu ile 6 yerdi.Dunku mac ciddi anlamda canımı sıktı,üzüntü yok ama yenilgi aptalcaydi ve aşamadım.o kacan pozisyonların izahi yok.kasimpasa bile onca rahatlıkta,ozel anlasmali ciktigi bi maçta konya kadar pozisyon vermedi fenere,konya maci 5-2 falan biterdi,sıradan bi forvetimiz bile olsa
Türk sayarlar bir şekilde.Gelsin şu anki sistemde yabancı sayılıyor zaten değil mi? Sonuçta yerli statüsü için Türk milli takımında oynama yeterliliği aranıyor diye biliyorum yani yabancı kontenjanı olması gerekir.
yine onyekuru’nun arkadasindan almistir haberi gecen sezon forma numarasina kadar bildi
Sadece Onyekuru ve Seri yetmez. Oyle ya da boyle o macta Gustavo yoktutek bildiğim şubattaki fb macında guzel seyler yapacagı,bundan neredeyse eminim.o gun geldiğinde alıntı da yaparım bu yorumumdan
yetmez tabiSadece Onyekuru ve Seri yetmez. Oyle ya da boyle o macta Gustavo yoktu
bizim halimiz ne olacak sergen onu söyle. verem etti bu takım biziben ta kasımda söyledim seri ve onyekuruyu ama gala sevgisi kadar deger görmedim.bjkyi de fb macından önce dedim,yukselişe gececekler ve ciddi adaylar diye : )
Fener, Kutucu'yu da almis.
Bjk göçerse hakkını vereceğiz forumcak merak etme Sergi.ben ta kasımda söyledim seri ve onyekuruyu ama gala sevgisi kadar deger görmedim.bjkyi de fb macından önce dedim,yukselişe gececekler ve ciddi adaylar diye : )