Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayisa az kaldi. Umarim yeni yönetim su davillanin alacaklarini ödeyip buna ait oyunculari (Onyekuru + emre k.) bi daha iceriye sokmaz. Hele AraplarriniOldu olacak transfer kurululun başına da D'avila gelsin Abdürrahim Bey ne iş görüyor orda?
Ekli dosyayı görüntüle 106954kaldi 5 ay...
![]()
kral’in son sezonu
Yazık günah adamı zengin etti bizim yönetim. Bir anadolu takımlardan bir de D'avilla 'dan transfer yapmayı başarabiliyorlar zatenMayisa az kaldi. Umarim yeni yönetim su davillanin alacaklarini ödeyip buna ait oyunculari (Onyekuru + emre k.) bi daha iceriye sokmaz. Hele Araplarrini
Gelsin şu anki sistemde yabancı sayılıyor zaten değil mi? Sonuçta yerli statüsü için Türk milli takımında oynama yeterliliği aranıyor diye biliyorum yani yabancı kontenjanı olması gerekir.
Neden futbol?belhandanin tabi ki melo drogba burak bunlarla ben de oynasam oynardim sneijder balonun tekidir
abi kuzenimi ellemeyin, geçen gün gittik deli raporu almağa. Kendi haline bırakacakmışızNeden futbol?
adamı engellemiştim sırf şu belhanda fanboyluğu yüzünden. mutasyona uğrayıp soyismini ve rütbesini değiştirmiş halde yine karşıma çıktı.Adam GS icin foruma girmiyor sirf Belhanda’yi konusmak icin giriyor, her postu Belhanda hakkinda. Hic futbol konustugunu gormedim. Sneijder’e balon diyen birini de ilk kez goruyorum.

yav hadi yusuf hadi git belhanda fotosu paylas
her post belhanda hakkinda imis benden cok yazan sizsiniz onlara cevap verince bana niye patliyor olay? futbol konustugumu gormuyormus nereye baktigina bakli yusuf kendin ne konusuyosun da bana oyle diyosun git bak hemen her konuda fikrimi soylemisimdir senin gibi yaverler fikrini soyleyemedigi icin sana oyle geliyor olabilir mi youssouphh simdi kuyuna don![]()
Buradakiler kimin ne oldugunu biliyor zaten, coluk cocukla ugrasacak degilim. Sus lan deyip geri vites yapan adamsin sonucta.bunlar 1 dkde buldugum 2 postun pcye gecince hepsini dokecem şimdiden silmeye basla
postlarini bence @Yusuf Ciftci
ikisinin birden gelmesi imkansız yahuDennis kanat forvet sağ kanat. Muhtemelen ;
Kuru-diagne-dennis
İleri üçlüsünü düşünüyor hoca
Dennis kanat forvet gibi bize nokta forvet lazım gomis tarzı sırtı dönük oynayacak etrafındakileri oynatacak son vuruşu iyi
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzide yönetimimiz bulacaktır yine bir çaresini. Dennis olmaz serdar gürler olur onyekuru olmaz yusuf erdoğan olur ama yine de buna yakın bişey kuracaklardırikisinin birden gelmesi imkansız yahu
Gelirlerse çağ atlarız ama bir orta saha ekleyip
nerde geri vites yaptim yusuf ‘lan’ kelimesine takilip aglayan adamsin bana coluk cocuk diyorsun isine bak burdakilerin kimin ne olduğunu bilmesi sence umrumda miBuradakiler kimin ne oldugunu biliyor zaten, coluk cocukla ugrasacak degilim. Sus lan deyip geri vites yapan adamsin sonucta.
Bu arada uslubunu duzeltsen iyi olur.