- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Başakşehir ve TS'nin zirveye ortak olacağını düşünüyorum.BJK'de her şey iyi giderken,formdayken hava bozulmasın diye derbi maçta bizimle oynamak istemezler ve de bizim maçta gergin olurlar bu yüzden çokça hata yaparlar,biz kazanırız.FB maçı için ise Onyekuru transferi kilit önemde.Serseri mayın gibi, rakibi hep tedirgin ediyor.Onu alırsak maçı da alırız.Ben trabzon kotuyken de dedim geri donecekler,basaksehir de geri donecek ve o basaksehire ikinciyarida butun forum tesekkur edecek.cunku fb ve bjk maclari lehimize bitecek
Nilmus abdyeABD nin karıştığı gibi Florya’yı da biz karıştırmalıyız artık zamanı geldi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demokrasi geliyor muş. Endişe ile takip ediyoruz.!Nilmus abdye
hic bilgim yok valla ilk defa gördümSqenf foot da kolpaydı zaten rtaş yanlış hatırlamıyorsam
Bu kim
Instagram transfer nöbeti h.o. Xd
Her devrin adamı tabiri cuk oturan bir oluşum.Ultraslan topa girmis ha.Okuz oldu ortaklik bitti.Ultraslan da biliyor birdaha secilemeyeceklerini.Taraftara ve yeni gelecek olasi yonetime oynuyorlar muhtemelen.
Yonetim tarafi ise son 5 ay sure zarfinin kaldiginin farkindalar.Ultraslani mi takacaklar.
Ultraslan madem bu kadar Gs sevdalisiydi, yaklasik 2 ay once yonetim ile hoca arasinda ki baglar kopmak uzereydi.Simdi guya akillarina gelen hocanin tarafinda saf tutsalardi.
Gereksiz bir olusumlar.Beles bilet ve bu tarz seyler icin tutmayacaklari taraf yok.
Fenerbahçe'ye gidip ortalığı karıştırabilir. Başka da bir hayır gelmez gibi görünüyor şu an için.Emre Akbaba'dan G Sarayliligini gösterip transfer yapabilmemiz icin bonservis geliri getirmesi ya da takasla biryere gitmesini bekliyorum...
Yahu Fatih terim 3 ay boyunca adam aldiramadi, ultraslan ne yapacak ? Adamlar mayista gidici zaten.