Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yapamıyorlar kiralık giden gençleri geri çağırıp oynatalım bari :D

Biraz Rodopgiller izledim az önce. Normalde herkese umut dağıtan adamlar bile bir şey diyemiyor. Şubat 1'e kadar Aytaç yetişsin, belki bi mucize Onyekuru gelsin öpüp başımıza koyalım. Sıfır ümidim var bu döneme dair.

Her zaman bizim yönetim transferde geri kalmıştır da bunlar işin iyice suyunu çıkardı
Trabzon'dan Beşiktaş'tan başakşehir den Malatya'dan transfer çalımı yemek de nedir ? Bir biz enayiyiz galiba nerde sorunlu sakat oyuncu alıyoruz iyi oyuncuları yada istediğimiz oyuncular rakiplere gidiyor

Dünyada Onyekuru dışında topçu yok heralde bu kulübün transfer departmanını scoutlarini falan alayini kovmak lazim.

Ömer Bayram ile sözleşme yenilenecek haberleri daha düşmedi mi ya bu yönetim hiç çalışmıyor

Sinir krizi geçirmeye başladım. Şu twitter fenomenlerini aranızda tanıyan varsa söylesin tag mag bir şey yapsınlar, twitterdan başka bir şey dinlemiyorlar.

Ekonomik olarak bjk’den iyiyiz şu Salih Özcan’ı neden düşünmedik acaba

Ben size olacakları yazayım. Ha bu yazdığım en iyi ihtimal...

Onyekuru'yu kiralarız yarım sezon satın alma maddesi falan olmaz yada istediğimiz rakamı koydurtmayız.

Son günlere doğru panikleyip içi geçmiş J.M. Seri'yi kiralama ücreti verip bir üstüne en az +2.5 milyon maaş ile alırlar.

Başka da bir gelişme olmaz. Aytaç, Salih falan onları yazmıyorum bile gelse ne olur gelmese ne olur...

Umarım da hiçbiri gelmez. Bartuğ oynasın çok daha iyi olur bizim için.

Sorun Gol mu sence Golu bizim kazmada atiyo
Takim oyununa katkisi hic yok ve saha icindeki performansi berbat orasi oyle ama adam super ligde 62 maca cikmis ve 50 gol atmis. Basimizdaki beceriksizler boyle bir adami satamiyor.

Biz de 36 maca cikmis ve 21 gol atmis. Adama salliyoruz sovuyoruz falan ama istatistikleri cok iyi.

Boss ağır taştır, takas makas ne alaka Apo altında kalır bu hamlenin.

Ulan 3 gün önce yok İngiltere'ye gidecek yok 15-20 milyon euro diyen medya ve buradaki asalaklar şimdi takas haberine inanıyor.

Bu haftadan sonra formuna bakmaksızın toparlaması için her maç 11 başlaması gerekiyor.

Sakatlık öncesi gibi Boss-Marcao tandemine dönelim.
Bok çukuruna dönüşmüş gazetelerde 3 5 zibidi oturduğu yerden bu uydurma haberlerle oyunculara sözde değer biçiyor. Gerizekalının biri luyi ve diagnen toplamının irfana denk olduğunu söyleyerek bir tarafı değersizleştirip diğer tarafı yüceltiyor. Ve bizim süper taraftarımız bu manipülasyona çanak tutuyor. Makul görüyor. Başşak tarafı da bunu pis pis sırıtarak izliyor. Çünkü 3-5 salak gazetecinin taraftara aşılamak istediği dengeyi ellerine geçmiş bir koz olarak kullanacaklarını çok iyi biliyorlar.

Mesut'u alıp Ozan'ı satmak hayatlarında oynadığı en büyük kumardır. Gustavo - Sosa/Mhy - Özil üçlüsü sana hiçbir şey getirmez. Pelkas out oluyor bir kere imkanı yok Fener şampiyon olamaz bu üçlü ile
gustavo-sosa-özil ile hiçbişey yapamazlar bende katılıyorum. babel-fegh-nzonzi-falcao ile herkesi ezip geçerdik sadece oyun zekası yetseydi

forumdaki luyi hayranlığını anlamak güç adam bitik bitti korona geçirdi sakatlandı mentali tükendi 28 yaşına girecek adama hala instagramda boss moss yazılıyor

unutmayın

KİMSE GALATASARAYDAN BÜYÜK DEĞİLDİR boss moss işlemez burda

Takim oyununa katkisi hic yok ve saha icindeki performansi berbat orasi oyle ama adam super ligde 62 maca cikmis ve 50 gol atmis. Basimizdaki beceriksizler boyle bir adami satamiyor.

Biz de 36 maca cikmis ve 21 gol atmis. Adama salliyoruz sovuyoruz falan ama istatistikleri cok iyi.

Şu an sadece %100 kaçırdıklarını atsa bizim andaval rahat rahat gol kralıydı.

Antep maçı sonradan girdi boş kaleye direğe nişanladı.

Başak maçı sonradan girdi 2 tane %100 kaçırdı.

Geçen ki Konya maçı 1-0'ken karşı karşıya kaçırdı.

Hatay maçı attığı golden önce aynı Konya maçında kaçırdığı pozisyonu gol yapamadı.

Daha da vardır ama şimdi aklıma gelmiyor. Bunlar ilk aklıma gelenler...

Hesap kitap yaptım;
BONSERVİS GELİRLERİ:
MAİCON(1 milyon 430 bin euro) + J.Durmaz( 2 milyon 647 bin tl yani güncel kurla yaklaşık 295 bin euro) + A.Telles ödenen 15 milyon euro garanti paradan bize gelen (850 bin euro)
BONSERVİS GİDERİ:
ETEBO (650 bin euro)

Elimizde kalan yaklaşık 1 MİLYON 925 BİN EURO oluyor.
Adem de olabilir

forumdaki luyi hayranlığını anlamak güç adam bitik bitti korona geçirdi sakatlandı mentali tükendi 28 yaşına girecek adama hala instagramda boss moss yazılıyor

unutmayın

KİMSE GALATASARAYDAN BÜYÜK DEĞİLDİR boss moss işlemez burda
Herif yarin 27 olacak > > > > 8 Ocak 1994

ayrica birakalim oyuncumuzu kotulemeye, elde Marcao ve Luyindama haric cift haneli rakama satis yapabilecek baska oyuncu yok.

Şu an sadece %100 kaçırdıklarını atsa bizim andaval rahat rahat gol kralıydı.

Antep maçı sonradan girdi boş kaleye direğe nişanladı.

Başak maçı sonradan girdi 2 tane %100 kaçırdı.

Geçen ki Konya maçı 1-0'ken karşı karşıya kaçırdı.

Hatay maçı attığı golden önce aynı Konya maçında kaçırdığı pozisyonu gol yapamadı.

Daha da vardır ama şimdi aklıma gelmiyor. Bunlar ilk aklıma gelenler...
Kasimpasa 0 0 iken net kacirdi

Bir ara bir haber yapmışlardı Luyindama antremana geç katıldı Fatih Terim buna çok kızdı vurdumduymaz oyuncuyu yedeklere bu yüzden mahpus etti diye ne derece doğru bilmem ama Luyindama'nın oynatılmamasının, küstürülmesinin nedeni bu ise tam Fatih Terimlik bir hamle olur buna inanırım yani futbolcu küstürmede üstüne yoktur ulan oyuncu bir antrenmana geç kaldı diye yedeğe mi atılır İstanbul'da bir yerden bir yere ulaşmanın ne denli zor olduğunu bilmiyorlar mı bir de bu kovid pandemi derken bence çok yanlış yapıyorlar Luyindama'ya tekrar gaz vermeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt