Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan
Xxx - xxx - Marcao - Saracchi
Taylan
Emre - Fehoulı - İrfan - Onyekuru
Xxx

İrfan + 3 hamle ile çok rahat bu ligin üstünde top oynayıp şampiyon oluruz.
Luyındama + Diagne satışları şart ama.

da vila ne lütfederse o olur. adamın zekatından takım kuruyoruz. bunlar geldiklerinde kulübü menajerlerin elinden kurtaracağız filan bir şeyler diyorlardı, tek menajerin kucağına oturup kaldılar.

transfer ekibi aynı ekip, parasızlık aynen devam, hatta para edecek oyuncular da teke düştü. bizde saf gibi belki iyi transfer yaparlar diye bekliyoruz.

apo ve baskanın tek dusunduklerı icerde kalan paralarını kurtarmak transferi kaale bile almadıklarına adım gibi eminim

Ulam bugün doğum günüm. Taylanla aynı gün doğmuşuz. Taylanın en yakın arkadaşı kim, irfan. Acaba irfan bize gelir mi. Bana en güzel hediye olmuş olur 😇

Bizim yonetim ciddi ciddi uyuyor , baska takimlar transfer anlasmalarini 1 ay onceden yaptilar sadece transfer penceresinin acilmasini bekldiler bizde ne anlasma var nede alabilecegimiz net bir oyuncu.

bedelsiz kiralık + sezon sonu 7m euro zorunlu satın alma opsiyonuyla ver irfanı, göksel kardeşim. madem galatasaraylısın ufak bi kolaylık yap. üstüne emre akbaba'yı da al para mara istemez.

Muslera
Tete.. Caulker.. Vida.. Bernat
Taylan.. İrfan
Trezeguet.. Sigurdsson.. Onyekuru
Sörloth

Luyindama - Diagne - Feghouli - Marcao - Linnes = 25 m

Tete = 2
Caulker, Vida, Bernat = bedava
İrfan = 7
Trezeguet = 5
Onyekuru = 5
Sörloth = 8
Sigurdsson = kiralik

Deroy duarte

Sezon başında Stoke City'den kiralanan Pierre Etebo'yu devre arasında göndermenin planlarını yapan Galatasaray yönetimi, Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila ile görüşme gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılıların D'Avila'dan Oghenekaro Etebo'nun gönderilmesi konusunda yardım beklediği ayrıca ünlü menajerden bir başka futbolcusu Deroy Duarte'nin transferinde aracılık etmesini istediği belirlendi.

Sparta Rotterdam formasını giyen 21 yaşındaki Hollandalı yıldız önemli bir yetenek. Bu sezon 4 gol atıp 3 asist yapan orta alan oyuncusunun sözleşmesi haziranda bitecek.

Hollanda'da Sparta Rotterdam formasıyla bu sezon ligde 12 maça çıkan Duarte 4 gol, 3 asistle 7 gole direkt katkı yaptı.

Kaynak:Sporx

Adjustments.webp

Okan
Xxx-Wout Faes - Marcao - Saracchi
Taylan
Emre- Feghouli-İrfan-Onyekuru
Sörloth vari bi forvet

4 takviyeyle Mandzukic Mesut falan hikaye olur dağıtır geçeriz

Yönetim transfer edebilsek keşke zira bu dönem çöp bile alacaklarından şüphe ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt