Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan ile alakalı tek bir görüşme olmadığını size söyleyebilirim ama kanıtlayamam :D
Transfer sezonunun ne zaman olduğu belli iken aylar öncesinden satış ve alış konusunda bu kadar vasat ve plansız kulüp zor bulunur dünyada...
Scout ekibi de boşa masraf bence aldıramadıktan ya da öneremedikten sonra.

Bu yönetim transfer filan yapamaz.​

10 tane oyuncu alıp 10 tane göndersinler gözümüz transfere doysun

Artık G.Saray muhabiri de yok piyasada çünkü takımla kampa gidip yönetimle arkadaş olan işi bilen kişiler yerine sosyal medyadan bizim gibi takımı takip edenler türedi...
Haber alanlarda haberi paylaşamıyor çünkü iş bitiriciler zaten bitiremiyor benden bilip mazeret üretmesinler diye.
Çıkan haberlere baktım da Salih bonservisini alabilirse, Aytaç serbest kalabilirse; Luyindama Diagne satılırsa...
Bunları bizde biliyoruz ve haber niteliği de yok ama bunları okuyarak geçiyor günlerimiz maalesef.

Onyekuru ekimden beri top oynamiyor. Nasil hala bu isi bitirmemis olabiliriz ya?

Hem olursa daha gelecek de calisacak da eksiklikleri kapanacak!!

Gercekten artik iyice sacmaladilar. Bu yonetimde Mustafa Cengiz disinda is yapan bir allahin kulu olmadigini gorduk.

Baskan da aylardir canı ile mesgul dogal olarak.

Apo ve yusufun ne kadar berbat, kifayetsiz ve basiretsiz olduklari gün gibi ortaya cikti. Yazik.

fener mesutu almış bein de yazmış dün akşam buradan dönmez gibi.. mesuttan ziyade beni endişelendirecek hamle irfancani alıp vedatı kiralamalari olur.. ozan satılacak gibi bu hamleleri rahatlıkla yapabilirler..
Bizim transfer nöbetinde fbyi karagümrüku antepi konuşmamız da ayrı komedi ne hallere düştük yaprak kimildamiyor

fener mesutu almış bein de yazmış dün akşam buradan dönmez gibi.. mesuttan ziyade beni endişelendirecek hamle irfancani alıp vedatı kiralamalari olur.. ozan satılacak gibi bu hamleleri rahatlıkla yapabilirler..
Bizim transfer nöbetinde fbyi karagümrüku antepi konuşmamız da ayrı komedi ne hallere düştük yaprak kimildamiyor

Bu fenerle ilgili endiselenme olayini anlamiyorum. Herifler itiliyor nihat enisteleri sayesinde ama oynadiklari futbol belli. Ne vedat ne mesut onlari bir yere tasimaz. Antrenorleri capsizin teki.

Ama bjk oyle degil. Onlar daha tehlikeli.

Biz dogru hamleleri yapsak yine favori biz oluruz ama belli ki hic bisey yapamayacaklar. Niyetleri olsaydi bugun antreman fotolarinda Onyekuru yu gorurduk.

IMG_0962.webp

Sumidica hocamızla aynı oteldeyiz başarılar diledik:)

Ali Naci Küçük: "Başakşehir, İrfan Can Kahveci için Galatasaray'dan 7 Milyon Euro istedi.

Takas yoluyla ise Marcao + para talep etti."

Şu haber net yalan ama yine de olmaz demiyorsun.

Mensah'i 5 milyon Euro teklif eden
Akbaba'ya 4.5 milyon Euro verdiren hoca vasat irfan içinde tüm kulübü verse şaşırmayız.

Sorunun sadece yönetim olmadığını anlayın artık.
İrfan kim ve bize ne katacak?
İki tane uzaktan şut atıyor diye takıma getririp 1 sene sonra gitsin diye dua edeceğiz.

Bir ortasaha oyuncusunda olması gereken özelikleri;

Liderlik özelliği yok
Yaratıcılık sıfır
Adam esktilme yok
Futbol aklı vasat
Çok aşırı tempolu da değil
Bir tek şutu ve pasaportu var başka numarası yok
3 milyon euro'dan fazla bonservis ile getirirsek büyük enayilik ederiz.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Yönetimde futbol şubesi yetersiz, basketbolda yetersiz di, Oytun Özer ve Dorukhan Acar geldi kısıtlı bütçe de olsa dünya yıldızı ve bir anda 3 adam geldi.
Bence futbola Haldun Üstünel, Bülent Tulun hatta sevmesek te Adnan Sezgin tarzı hemen adam alan isimler gelmeli maddiyat unsuru önde olmadan hamleler yapabiliriz.

Bu fenerle ilgili endiselenme olayini anlamiyorum. Herifler itiliyor nihat enisteleri sayesinde ama oynadiklari futbol belli. Ne vedat ne mesut onlari bir yere tasimaz. Antrenorleri capsizin teki.

Ama bjk oyle degil. Onlar daha tehlikeli.

Biz dogru hamleleri yapsak yine favori biz oluruz ama belli ki hic bisey yapamayacaklar. Niyetleri olsaydi bugun antreman fotolarinda Onyekuru yu gorurduk.

fener irfan ve vedatı alırsa ligin favorisi olur kendimizi kandırmaya gerek yok..
Devre arası alıp alacağımız aytac-onyekuru bu da yetmez diye düşünüyorum.. Umarım rakipler iyi takviyeler yapamaz bizim bütçemiz de belli

Ali Naci Küçük: "Başakşehir, İrfan Can Kahveci için Galatasaray'dan 7 Milyon Euro istedi.

Takas yoluyla ise Marcao + para talep etti."

Şu haber net yalan ama yine de olmaz demiyorsun.

Mensah'i 5 milyon Euro teklif eden
Akbaba'ya 4.5 milyon Euro verdiren hoca vasat irfan içinde tüm kulübü verse şaşırmayız.

Sorunun sadece yönetim olmadığını anlayın artık.
İrfan kim ve bize ne katacak?
İki tane uzaktan şut atıyor diye takıma getririp 1 sene sonra gitsin diye dua edeceğiz.

Bir ortasaha oyuncusunda olması gereken özelikleri;

Liderlik özelliği yok
Yaratıcılık sıfır
Adam esktilme yok
Futbol aklı vasat
Çok aşırı tempolu da değil
Bir tek şutu ve pasaportu var başka numarası yok
3 milyon euro'dan fazla bonservis ile getirirsek büyük enayilik ederiz.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Hocam rakamlar konusunda haklısınız bugunun sartlarında 7 mılyon euro etmez 3.5 veya 4 mılyon euro eder benım gorusum ancak Irfan bence suan Turkıyede kı en kreatıf oyuncu.Adam gecer oyun kurar tabı bu benım gorusum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt