Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan la felan oyalarlar 15-20 gün sonra daha zamanımız var derler sonra Galatasarayda transfer bitmez derler transfer dönemi kapanıncada kulübün menfaati için transfer yapmadık istesek istedimiz oyuncuyu alırız derler bu yönetimden ne bekliyorsunuz

İrfan can için teklif yapmışız yussuf için de Aytaç la ve Salih le görüştüğümüzü bilmeyen yok, yine sağa sola saldırma hamleleri bunlar hangisi olursa artık ya nasip diyerek girisiyorlar biriyle ikisiyle anlasiyorlar sonra belki daha iyisi olur diye bekletip onları da alamıyorlar işte bunun adı beceriksizlik iş bilmezlik ve en önemlisi plansizliktir...

Millet takir takir transfer yapiyor ya biz? FFP var alamiyoruz bin bir gece masallari anlatiyorlar. Kasimpasaya bak adamlar isini biliyor, bende olsam öyle yaparim büyük takimlardan kadroya giremeyen oyuncuyu kiralik alirdim veya farkli bir sözlesme ile satin alirdim misali cok az bir miktar bonserviz verip satis olursa bonservisin yarisini eski külübüne verirdim.

hqdefault.jpg

yok mu yeni gelisme

Irfan Can transferi sadece bos vakit kaybi, 7 milyon euro gibi verilecek paramiz yok ancak iyi bir satis gerceklesirse olur belki. Ki bizden kimse iyi paraya satilamiyor, oyle kabiliyetli bir yonetim de yok bu konuda.

Daha Aytac Kara'yi alamiyorlar yav. Ne anlatiyorsunuz.

İrfan Can için GS Luyi+Çatne takası teklifi etti, Başak kabul etmedi, para istedi. GC 4M € sezon sonu ödemek şartıyla teklif etti. Başak 12 M € istedi. Transfer çıkmazda. (Kaynak Saç)

İrfan Can için GS Luyi+Çatne takası teklifi etti, Başak kabul etmedi, para istedi. GC 4M € sezon sonu ödemek şartıyla teklif etti. Başak 12 M € istedi. Transfer çıkmazda. (Kaynak Saç)
Başakşehir, İrfan Can Kahveci için Galatasaray'dan 7 Milyon Euro istedi. Takas yoluyla ise Marcao + para talep etti. (@AliNaciKucuk)

İrfana çok istiyorlar. Ya alınabiliyorsa alınır uzatmanın alemi yok bu 1 transferle 1 ay uğraşıyorlar her zamanki gibi. Sanki İrfanCan dan başka oyuncu bitti dünyada.

Belli oldu şimdi de sabah akşam İrfan Can haberleri ile geçecek günler . Alan dedikleri, Modeste dedikleri transfer dönemlerinin kopyası geliyor bu gidişatla son gün 5 milyon euro verip Malatya da oynayan eleman alınır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt