Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 milyon veya Marcao + para ne yahu

IBB'ye göre Marcao'nun degeri 4-5 milyon herhalde

fazla uzatmadan alternatiflere bakin iste

Kimse gelip kimse gitmez umarım.
Sözleşme yenileme falan da yapmazlar.
Yeni gelecek yönetime tertemiz bir saya bırakırlar.

Başakşehir, İrfan Can Kahveci için Galatasaray'dan 7 Milyon Euro istedi. Takas yoluyla ise Marcao + para talep etti. (@AliNaciKucuk)

Bu haber yalan bence. Bi kere matematiğe aykırı. 7 Nakit istiyorsa bunun alternatifi Marcao +para olamaz. Marcao 3 -5 M luk oyuncu değil. Saçmalık. Başakşehir böyle bir teklif yapmaz. Yaptıysa bile sadece para isteği 10-15 M € arasında olması gerekir.

Bu haber yalan bence. Bi kere matematiğe aykırı. 7 Nakit istiyorsa bunun alternatifi Marcao +para olamaz. Markaca 3 -5 M luk oyuncu değil. Saçmalık. Başakşehir böyle bir teklif yapmaz. Yaptıysa bile sadece para isteği 10-15 M € arasında olması gerekir.
Senin dedigin dogru olsa bizim yoneticiler ceplerinde 1 kurus para ile ne diye gorusmeye gitmisler acaba? 100 milyon TL verilecek paramiz olsa takima 3-4 takviye yapilir o parayla. Sanki bizim tek ihtiyacimiz Irfan Can. Olmayacak duaya amin diyorlar, bos vakit kaybindan daha fazlasi degil.

7 milyon cidden çok uygun irfan can ama gel gör ki biz oyuncu satsak bile parayı İrfan’a gömersek takımın açıklarını kapatamıyoruz.

kimseyi alamayacaklar yine yurt dışından oyuncu alamadık pandemi var türkiyeden oyuncu baktık paralı geldi ve ffp olduğu için transfere başlamadan kapattık derlerse şaşırmam

İrfancan için 7 milyon Euro istedilerse geçmiş olsun şu şartlarda bedava para. Kasımpaşa bile çıkarır verir.

Daha geçen hafta yazdım yok 15 yok 20 irfan için isteyecekleri 7-8 zaten fazlası olmaz adam gelmiş 25 yaşına 19 luk wonderkid cengizi bile 12+ opsiyonla zor sattılar irfana kim verir o paraları her takımda K.O.Ç yok çıkarıp cebinden ödesin..

Senin dedigin dogru olsa bizim yoneticiler ceplerinde 1 kurus para ile ne diye gorusmeye gitmisler acaba? 100 milyon TL verilecek paramiz olsa takima 3-4 takviye yapilir o parayla. Sanki bizim tek ihtiyacimiz Irfan Can. Olmayacak duaya amin diyorlar, bos vakit kaybindan daha fazlasi degil.

Benim dediğim doğru yanlış diye bişey yok. Ali Naci nin haberi saçma diyorum. Hem İrfana 7 M nakit iste paranız yoksa marcao+para de. Deli saçması haber. Marcao için 12 M sezon başı teklif altı GS ama vermediler. Her oyuncunun bir piyasa değeri var. Başak mal değil oyuncunun piyasa değerini biliyordur. Dolayısıyla İrfan için 7M nakit değil SAÇın haberş 12 M nakit istiyorlar haberi daha mantıklı.
GS alamaz tabiki. Bunlar güncemi oyalama hamleleri. Hiç bir şey yapmıyolar denmemesi için yalandan saçma sapan görüşmeler yapıyorlar. İrfanı alamayacağını herkes biliyor.

Benim dediğim doğru yanlış diye bişey yok. Ali Naci nin haberi saçma diyorum. Hem İrfana 7 M nakit iste paranız yoksa marcao+para de. Deli saçması haber. Marcao için 12 M sezon başı teklif altı GS ama vermediler. Her oyuncunun bir piyasa değeri var. Başak mal değil oyuncunun piyasa değerini biliyordur. Dolayısıyla İrfan için 7M nakit değil SAÇın haberş 12 M nakit istiyorlar haberi daha mantıklı.
GS alamaz tabiki. Bunlar güncemi oyalama hamleleri. Hiç bir şey yapmıyolar denmemesi için yalandan saçma sapan görüşmeler yapıyorlar. İrfanı alamayacağını herkes biliyor.
Ortak noktamiz konusunda hem fikiriz, bizim ne Irfan Can'i alacak maddi gucumuz var ne de Basaksehir suan Irfan'i kelepir fiyatina yurt ici bir takima gonderir. Acilen alternatif oyunculara ve dolayisiyla ucuz eleman aramalayiz. Suan alinabilecek oyuncular ya kiralik olacak (hoca ne derse desin baska care yok) ya da bonservisi cok cuzi rakamlar boyutunda olan oyuncular.

kimseyi alamayacaklar yine yurt dışından oyuncu alamadık pandemi var türkiyeden oyuncu baktık paralı geldi ve ffp olduğu için transfere başlamadan kapattık derlerse şaşırmam
Ya 2 senedir çıkıp desinler ki kuculecegiz kardesim eyvallah diyelim.
Taraftarı oyalayip eldeki 3-5 kuruş geliri de salak salak oyunculara dağıtıp duruyorlar.
Ne satabiliyorlar, ne free oyuncuları alıyorlar.
Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.
Hıyar herifler 4 ay kadroda olmayan adami bile 675 bin kiralama bedeliyle alıyorlar.
Ne malı ne idari ibrayi haketmiyorlar.
Umarım genel kurul bunları ibra etmez

Daha geçen hafta yazdım yok 15 yok 20 irfan için isteyecekleri 7-8 zaten fazlası olmaz adam gelmiş 25 yaşına 19 luk wonderkid cengizi bile 12+ opsiyonla zor sattılar irfana kim verir o paraları her takımda K.O.Ç yok çıkarıp cebinden ödesin..
7-8 komik rakamlar yapma etme ne olursa olsun adam s.ligi vitrinine çıktı ve kendini gösterdi. Normal piyasası şuan 12 civarı.
En kotu 10 milyonluk teklif gelir ama yurtdışına gitmek istemediğini düşünüyorum, bayağı bir ikilemde sanırım.
Ülke içinde 10 veren çıkamayacagindan olursa 7-8 olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt