Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donk, linnes, belhanda, etebo ve saracchi ile uzatma, gönder.
ozornwafor ve sekidika'yi yolla
falcao'yu yolla
feghouli'ye kulüp bulup satmak lazim

kalanlar:
muslera (yeni sözlesme)
marcao (yeni sözlesme)
luyindama (yeni sözlesme)
omar (parasini fifa veya sigorta öder)
babel (bu adam kac kez gitmeyecegini söyledi, faydalanmak lazim. yedek olarak kalir)
diagne (teklif gelmezse oynat, adam zaten gol atiyor. su dandik takimda 8 gole ulasmis bile)

yeni sezon iskeleti:
muslera
xxx luyindama marcao xxx
taylan xxx
xxx xxx onyekuru
diagne

bonservisi elinde olanlardan doldurursun kadroyu​

Sag acik sol acik 6 numara ve forvet nezaman gelecek arkadaslar. Kar yaginca mi acaba

Seri
Taylan-İrfan

Seri
Yusuf-İrfan

Taylan
Yusuf-İrfan

Bizim için hangi üçlü daha ideal olur kestiremiyorum açıkçası hepsinin ayrı ayrı avantajları ve dezavantajları var.

Ne İrfanmış hayret, Emre Akbaba' yı da gördük. Gelsin 3 maç sonra küfürler havada uçuşur. Hiç bir özelliği olmayan bir adam

Hicbir ozelligi olmayan adam ha vsy be genc semih yaslanmissin

İşin özü ben daha bonservisle takmıyorum. Maaş adıyla bosa giden o kadar çok para var ki öncelikle buna çare gerekiyor.
Şener-linnes-emre-belhanda-babel-falcao-feghouli şu adamlarin aldığı para muazzam yahu. Aldigimiz katkı düşmemeye oynama.
Şu adamların aldığı parayla Avrupa'da millet kupa kaldırıyor.
Öncelikle şu sorunu çözmek lazım bu adamlar olmasa biz aynı yerde olurmuyduk sorusunu sormamız lazım.
Sonuç evetse bu takım bu adamlardan yaptığı tasarrufla senede 18milyon Euro'luk transfer yapabilir.
Futbol ekonomisi dediğimiz şey bu kadar zor değil bu kulüp kesinlikle profesyoneller tarafından yönetilmeli. Başkan vs son kararı veren olmali.
Senelik 2-3 milyon eurodan kaçıyorsun ama futbol takımında çöpe attığın para senelik 20 milyon Euro adama bu ne derler.
Sonuna kadar katılıyorum reis, bonservis ödemesi 1 kere yapılıyor herkes konuşuyor ama ödediğimiz garanti ücreti kimse konuşmuyor Feghouli 5 senelik sözleşmeye imza attı 4 mil.€ garanti ücreti var 20 mil.€ toplam garanti ücret almış olacak Galatasaray'dan

Mesela şöyle bir durum var reis Marcao'yu 4 mil.€ bonservisi var ama 850 bin.€ garanti ücreti var transfer ettin diyelim ki tutmadı elden çıkarma şansın var ama Belhanda'yı Feghouli'yi kim niye alsın ki ? 32-33 yaşındaki Babel'e 3 yıllık sözleşme imzalamayı hangi akla hizmet kabul etti yöneticilerimiz çok merak ediyorum

Hatayspor Menemenspor'dan aldigi forvet icin 70 bin euro ödemis

Ne yönetim biliyor transfer yapmayı ne de hoca biliyor ne istediğini. Hoca oynattığı futbolu bile bilmiyor, mevcut oynayan oyuncuların da fikri yoktur büyük ihtimal. Rasgele isme bakarak oyuncu isteniyor veya reddediliyordur büyük ihtimal bizde. Orta da sistem vs olmayınca normal tabi. Kaos futbolu desek o da yok ortada. Cidden kritik bi transfer dönemi. Elde biraz para olsa, Terim yerine de Tudor tarzı bi adam olsa iyi olurdu

Ne özelliği var anlatabilir misin ? Hangi büyük maçta neyini gördün mesela ? Manchester maçı hariç ?

Emre Akbaba' nın Alanya' daki yaptıklarını, istatistiklerini hatırlıyor musun ?
Top tasima iyi sutlari iyi driplingi fena degil defansif tarafi su goturur. Ben pahaliya alinmasindan yana degilim. Yeterince kazik yedik.

Emre akbaba fiziken dusunce vasatlasti. Gole yakin oynuyor. Irfan top getiren adam. Iyi takim kurarsak baya ise yarar. Tek basina bir yere kadar oynar zaten

Üzülüyorum valla. Şu yönetim geldiğinden beri belki şampiyonluklar yaşadık fakat takımı o kadar kalitesizleştirdiler ki... En kötüsü de taraftarı kalitesizliğe mahkum ede ede bu duruma alıştırdılar. FFP ayağına sıradan anadolu takımından hallice kadroya sahip bir GS bırakıp gidecekler. Bu kadar beceriksiz ve yalancı insanların kulübün başında olmaları çok acı bir durum.

O kadar acizler ki kendilerini transfer görüşmelerinde sürekli küçük düşürüyorlar. Onyekuru'yu bile Ronaldo'yu bekler gibi bekliyoruz. Menajer transferi olmadan farklı bir oyuncu almaya yeltenemiyorlar bile. Başakşehir, topçusuna karşı elindeki en kıymetli oyuncuyu istemekle kalmayıp üstüne para isteyebiliyor. Kadro dışı bıraksan kimsenin şaşırmayacağı derecede rezil performans gösterenlere yeni sözleşme sunabiliyor. Geçen yıl son maçlarda yaptığı satışlardan sonra Donk ile yeni sözleşme, futbol hayatı 2. lig seviyesine düşen Emre A. ile yeni sözleşme.

Yapmayin ya. Kalitesizlige alistirdilar demeyin.

Adamlar Falcao, Onyekuru, Seri, Nzonzi, Mitroglu, Marcao, Lyundama, Lemina gibi oyunculari takima kattilar. Hepimizin de agzinin suyu akti. Ama bunlarin cogundan verim alamadik. O baska bir tartisma konusu ama kalitesizlige alistirdilar diyemeyiz.

Sorloth u biz Falcao yu trabzon alsa ne kufurler edilirdi yonetime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt