Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir oyuncuyu eline yüzüne bulastirmadan transfer eden yönetim hayalimiz var. irfan can olur olmaz ama bu videolar, fotoshoplar, bilmem güzellemeler yine falcao ve türevi bitik oyunculara yapilan ayni seyler. bizim taraftar profili degismeli artik. ben cok cabuk elestiriyorum fatih hocayi, ama bunlar emre akbabalara ömer bayramlara tepki verecegine hala var biz hayalimizli twit atiyorlar. bir futbolcudan ziyade ben artik futbol oynayan bir takim istiyorum. bireysel yetenekler mac alsin diye bekliyoruz 2 yildir.

Bizde vasat sever olduk bu mantikla bakarsak belhanda dan iyi tonla oyuncu var belhanda iyi oyuncu degil kabul ama pelkasta vasat alti bir topcu
İlerisi ne gösterir bilemem, belki çöpün tekine dönüşür fakat şu ana kadar izlediğimiz Pelkas bizde olsaydı fark yaratırdı. Erol Bulut'un oyundan çıkarmalarına, kanatta oynatmalarına rağmen şimdiden 3 gol 4 asist ile oynuyor. Belhanda'nın 1 sezonda anca yaptığı istatistikler bunlar.

İrfanı hangi olmayan para ile alacaz haberler uydurma bence yönetim yine transfer dönemi bitene kadar uyutucak bizi irfanda bunun malzemesi sadece

Muslera
Omar Luyindama Marcao Emre
Seri(Yousouf)
Taylan İrfan Can Onyekuru

Tetteh Dennis
Kadro sil baştan ama başka çare yok.​

Whitefather’ı dehlemeliydik rotasyona yunus’u falan koysak bizim
İrfan bizim için mecburiyet. Seneye ilk 11de 3 Türk zorunlu olacak Taylan İrfan Emre olur bunlar. Zaten yeni yabancı kuralıyla beraber biz yerli oyuncuları satmaya yönelik politika geliştirmeyeceğiz irfan gelir oynarsa futbolu bırakana kadar faydalı olur solak orta saha mis. İrfan Onyekuru Aytaç +Sağ Bek + Forvet bizi paklar sağ bek ve forvet mümkünse genç scout transferleri olsun
Yabancı kuralını değiştiremezler kolay kolay kimse istemez şu anda.

Dün fener maçında Salih uçan girdi ben beğendim ..
Salih irfan can Taylan orta sahası nasıl olur .
Muslera
Linnes marcao luyindama emre
İrfan Taylan. Salih
Feguli. Arda. Onyekuru
Xxxxxxx

Beşiktaş "BİLE" transfer yapar, bizimkiler yapamaz! Bundan daha acı verecek söz yoktur herhalde!

İrfan’ı olduda alabilirsek eğer yabancı kuralı sittinsene konuşulmaz daha.

sakat diye dalga gecilen aboubakar'in sakatlanmadigi, araplardan bonservissiz gelen josef'in ligde en diri 3 orta saha oyuncusundan biri oldugu, ligin 6.haftasinda ilk macina cikan kiralik sag bekinin lider yaptigi besiktas. gökhan töre lüzumsuzunu bir kenara birakirsak kötü transferleri yok... ilk ön eleme maclarinda necip sag bek oynuyordu. lens falan forma giyiyordu. adamlar yapti.

Bu dennisi kim atti ortaya? Ciddi duyum mu yoksa oturma organindan uydurulan element mi

Kerem’i oynatmasını bekliyoruz önündeki adamlar Onyekuru , Babel. Şuan gene saçma sapan bir kadro mühendisliği. İlk önce sağ kanat lazımdı.

zuahahahaha cidden irfanin gelecegine inaniyor musunuz???
uyanin beyler 4 aydir kadroya giremeyen onyekuru icin bile hala pazarlik yapiyorlar
bizim insanimiz hicbir zaman akillanmaz malesef
bu sezon sampiyon da biziz
ftball taktigi ile rakiplere sahayi dar edecegiz

Transfere en çok ihtiyacı olan takımlardan biriyiz
Sezon açılalı 3 gün oldu herkes birilerini açıklıyor. Esas bizim açıklıyor olmamız lazımdı şu an
Görüşmelere çok önceden başlamak lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt