Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada tekrarliyim bizim Hatayspor ile aramız çok iyi. Her İstanbul’a geldiklerinde bizim tesislerde antrenman yapıyorlar. Gökhan Zan’nın etkisi ile tabi. O oyuncuyu istesek çok bişey istemezler gibi. Ama bizim ayarımızda bir futbolcu mu o ayrı konu.

Haftaya irfani fener formasiyla gorur gibiyim

Sörlöth gelirse Trabzon'a geri gelir. Bize gelmez. Hatta ağaoğlu madde koydurtmuş diyorlardı bir ara.

Ekvard ekibi CS Emelec, Trabzonspor oyuncusu Stiven Plaza ile anlaştı.

Millet ne güzel çöplerini elden çıkarıyor.
Düşük maaş verirsen bu kadar kolay

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bu arada tekrarliyim bizim Hatayspor ile aramız çok iyi. Her İstanbul’a geldiklerinde bizim tesislerde antrenman yapıyorlar. Gökhan Zan’nın etkisi ile tabi. O oyuncuyu istesek çok bişey istemezler gibi. Ama bizim ayarımızda bir futbolcu mu o ayrı konu.
Selçuk'un falan da arası fena değildir herhalde Hatayspor ile.

İlerisi ne gösterir bilemem, belki çöpün tekine dönüşür fakat şu ana kadar izlediğimiz Pelkas bizde olsaydı fark yaratırdı. Erol Bulut'un oyundan çıkarmalarına, kanatta oynatmalarına rağmen şimdiden 3 gol 4 asist ile oynuyor. Belhanda'nın 1 sezonda anca yaptığı istatistikler bunlar.
Yine soyluyorum belhanda gol asist yapmiyor diye pelkas gozunuzde buyumus bu sene ligte okadar les takim varki bir cok oyuncunun istatistikleri parlayacak ornek mi larin benim gozumde copun agababasi

Yine soyluyorum belhanda gol asist yapmiyor diye pelkas gozunuzde buyumus bu sene ligte okadar les takim varki bir cok oyuncunun istatistikleri parlayacak ornek mi larin benim gozumde copun agababasi

Haklısın Renktaş.
Azıcık ayakta kalabilen hızlı oyuncu bu leş ligde her türlü iş yapar.

Bizim 1 tane bile hızlı oyuncumuz olmadığı için kimse ön plana çıkmıyor.

Aslinda tam Bruma'lik bir lig ve savunma hatları var.

Onyekuru yerine Bruma olsa ligi dağıtir geçer.
Gerekirse 2 tane hızlı oyuncu alınmalı
Önlerine de bir tane sorloth tarzı forvet alsak yeter.

Defansa bile gerek kalmaz
Maçlar da 20 dakika icinde herkesin fişini çekeriz

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Albayrak'in ikinci gazeteci adami (Rodop'dan sonra) Dha muhabiri Serhan Turk, İrfan gelmeyecek diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt