Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pelkas,Türkiye’ye gelmeden önce Fenerlilerin bile 4/3.5’u tanımıyordu. Galatasaray da filan fark yaratamaz. Bizim sıkıntımız geniş kadro ve forvet. Falcao mesela sağlam olsa şuanda en az 2-3 maçı ekstra kazanmıştık. Bizim pozisyon sıkıntımız da yok. Konyaspor maçında dahi en kısır maç gibi görünse de 3 gol attık. Bide Luyindama’nın acilen kendine gelmesi gerekiyor. Ona çok ihtiyacımız var. Donk ile olacak iş değil. Ne defansta iyi nede ön libero da. Herifin beli dönmüyor.

irfan onyekuru ikilisini hassenhuttl hocamın elinde görmek isterim

sörtloth da galatasaray'a gelmeye can atiyordu. aynen.

leipzig saracchi'yi takip etmiyor sanki. vermezler.

yav fegh ve emre kılınç'ın yokluğunu anında hissediyoruz nasıl pelkas fark yaratmaz diyebiliyorsunuz şaşıyorum doğrusu

neyse sokayım pelkas'a biraz daha yazarsak fenerli topçuları övüyorsun diye yanlış anlaşılacak

Transfere en çok ihtiyacı olan takımlardan biriyiz
Sezon açılalı 3 gün oldu herkes birilerini açıklıyor. Esas bizim açıklıyor olmamız lazımdı şu an
Görüşmelere çok önceden başlamak lazımdı
kendi sirketlerini böyle yönetse bu herifler 3 günde batar..

Şu Saracchi’yi de geldiğinden beridir hiç beğenmiyorum. Herif üstüne sürekli sakat. Sezon başında Asamoah’ı oynamasa da almalıydık bence.

Seri , Onyekuru ve İrfan transferlerini halledip bir de kiralık sağ bek çözsek Cagne ile sezon sonuna kadar götürürüz herhalde, Babel'de yedekler işte Falcao kovulur. Etebo,Sekidika ve Ozornwafor'u yollarız birde mis gibi. Şu şekil ;

Muslera - Okan
XXXXXX - Linnes
Luyindama - Marcao - Donk
Saracchi - Taşdemir
Taylan - Seri
İrfan Can - Belhanda- Ömer
Kılınç - Feghouli - Akbaba
Onyekuru - Arda - Kerem
Cagne - Babel - Oğulcan

SKY spora göre Sokratis de Genova'ya transfer olmuş.Fener yerine Genova'yi tercih etti yazıyor.

O değil Aston Villa 18 yaş ortalamali takimla ilk yariyi 1-1 berabere bitirmeyi başardi Liverpool’a karşı :)

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir’e Luyindama, Babel ve Diagne'i teklif etti. neyin peşinde bunlar

Falcao gelecek diye burda nöbet tutuldu yönetim beceremez dediler keşke beceremedikleri en büyüğü bu olsaydı .Bu adam gitmeyecek sakat sakat sözleşmesi bitene kadar burda kalacak bunlarda Sörloth falan alamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt