Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.909
- 21.012
- 2.233
Bugun kazaniriz, yonetim 1 hafta kazanir. Sonra bjkye yenilince yalanlar siralanir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga fazla yav,para yok.2 verdiyse opte basina koy 3.5 tan asagi vermez bol kepce apo
Abdurrahimde bizden yoluyo. Safligindan degil cakalligindan yapiyorkendimi anadolu kulübü yöneticisinin yerine koydugum zaman karsima abdürrahim albayrak ciksa bir seyler yolmadan birakmam adami
biraz da hak vermek lazim adamlara
Bana kalsa almam zaten. 2 kanat ve forvet aciliyet daha sonra top calan orta sahaAga fazla yav,para yok.
üstüne Ömer Bayram, Emre akbaba, Donk, Fatih Öztürk, seneri versin 3.5 a kabulum ben2 verdiyse opte basina koy 3.5 tan asagi vermez bol kepce apo
isterse beleşe alsın, millete peş keş çekmek için almadılar heralde, bak bizde alıyoruz 13 milyona Diagne , babel2,5 imza parası 2,5 yıllıkları , bedava millete kiralayıp maaşlarını biz ödüyoruz, biraz yönetimden strateji öğrenin kardeşim45 bin e almış malatya adamı![]()
sener özbayrakli'nin maasi 1 milyon euro, simdi ligin ikinci yarisinda 500 bin eurosu kaldi yaniYusuf max 3 Milyon Türk Lirası eder o da eğer Şener’i de alacaklarsa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunlari hangi macta izlediler acaba? nijerya'da hali saha maclarinda oynayan onyekuru ve mac kadrolarina bile alinmayan seriScout ekibimizin sezon basindan beri takip ettigi oyuncular
Onyekuru
Seri
Youssouf Ndayishimiye
Aytac
Salih Ucan