Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka irfancan+onyekuru gelirse bu yoklukta, acayip şaşırırım.
Kadro da oyun da bayağı bir gelişir.

Hiçbir değişiklik olmaz.

Başımızdakilerin yatacak yerii yok.Bu hainler transfer faalan yapmasınlar.Hemen istifa etsinler.O koltuklarda boş kalsın.

Bu taraftarada yazıklar olsun.Daha geçen sene bu çapsız başkan ve yöneticileri istifaya zorlamak gerekirdi.Tabiki taraftar her zamanki gibi polat döneminden bu yana yaptığı gibi bazı gerçekleri iş işden geçdikten sonra gördü. İsimler resmen gözlerini bürüyor taraftarın..Her ismi Galatasarayla eş değer tutmakdan bir türlü vazgeçmedi.

Hala aytaç gibi seri gibi adamları isteyenler bu çapsız yönetime hiç bk atmasın.Yemin ederim bu taraftara bu başkan ve yöneticiler çok bile.
fbjk yi geçtim anadolu takımlarının taraftarından bile daha bilinçsiz, iş bilmez taraftara sahibiz.

Kerem,Sekidika filan tabiii olmaz hocam sende haklısın onlar gazla çalısmıyor....

sekidika kim ya ?

saçma sapan yazıp durmayın adam amatör oyuncu!

ama orada emre akbaba ve şener ilk 11 ise pes valla hocam.

jübile zamanın gelmiş kesin olarak.

Şener oynuyor,şaka gibi. Kanatlarda Arda ve Oğulcan. Forvette Diagne. Malzeme bunlar işte.

Fatih hocam lütfen bu macta da birilerine hakaret et,bağır cağır yine bi 5 mac ceza al cünkü camia kenetleniyor☺☺
kenetlenme ile sampiyon olunsaydi biz her sene sampiyon olurduk. ortalama galatasaray camiasi 3 macta bir kenetleniyor zaten. kenetlenmeden sonra sener, belhanda, donk gibi oyuncular sahaya cikiyor.

şenerin olmasına niye kızıyorsunuz. Bu adam ne kadar oynadı..

asıl o kadar rezil oyundan sonra belhandanın oynamasıdır kepazelik.

başkanından hocasına kadar inşallah hepsi defolur gider.
bunuda bana söylettinya Fatih terim sanada yazıklar olsun.

Öyle de dostum Ankaragücünden aldigin adam Hasan sas, karabükten Hakan Ünsal filan oldu ülke futboluna famga vurdular bırakinda Ahmet caliklara tepki göstersin taraftar😉😉😉😉
Hocam elbette ki tepki gösterilecek oyuncu olur ona birşey demem ki o dönem de vardı yanlış transferler bu doğal ama ismi geçen x oyuncuyu sadece bir maçta 30 dk izleyip yahu şu takımdan oyuncu mu alınır? Bak berbat oynuyor demek de fazla şımarıklık...

Fatih hocanın transfer listesine ulasmak isterdim sahsen mesela kimleri istiyor acaba????

Şu Malatya'li oyuncuyu izledim de çöp bile değil bizim için o derece kötü.
Bu çocuğu isteyeni de kovmak lazım.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Adam gercekten 45 bin euroluk oyuncuymus, 50 bin etmez.

Ama tabi abdürün cebine 5 milyon verseler gider alir mutlaka.

O yuzden hep derim transfer donemi bizim abdüru telefon cekmeyen bi dag evine kapatip baglamak lazim.

Bu maçta penaltısız ilk golü atarsak şampiyon ilan edilmeliyiz bence o kadar zayıf bir kadro.

Henry Onyekuru’nun menajeri William D’avila: “Onyekuru’nun transferi hakkında tamamlanmış bir şey yok. Çıkan iddialar doğru değil, sadece saçmalık.”

Onyekuru, İrfan filan güzel hamleler de kasa boş, bu dönem para ödemeden mı alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt