Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1610217420322.webp

Yalnız hocanın istedikleri isimler gelirse Belhanda, Feghouli(Emre) yedeğe çekilecek.. yedekler bakımından da zengin bir takım olacağız gibi

Onye ve irfan gelirse seviye atlar takım. Luyi satılırsa bir de stoper, aytaç da yedeğe. Falcao efendi giderse de forvet

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca almadan kimseden cikmak istemiyorum dedi.Acaba bir futbolcuya teklif varda once alalim sonra mi satalim diyor?

Yonetim paronoyak etti beni iyice

Viscayı salla. 31 yaşında adam gerek yok,İrfan Can,Onyekuru net 11 transferi olur. Mohammed denilen herifi tanımıyorum yorum yapamam,ama yetmez 2-3 transfer 1 stoper 1 sağ bek gerekiyor

Artık Albayrak düşünsün demeye getirdi resmen hoca

Ffp kısıtlamasının bitme ihtimali yüksek bence hocada söyledi

Ya ocakta bitti ya da yazım bitecekti ama pandemiden dolayı iptal edilmiş olabilir anlaşma

Ft bu kadar ismi sayıyorsa boşa söylemez bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Viscayı salla. 31 yaşında adam gerek yok,İrfan Can,Onyekuru net 11 transferi olur. Mohammed denilen herifi tanımıyorum yorum yapamam,ama yetmez 2-3 transfer 1 stoper 1 sağ bek gerekiyor
Visca 35 yaşında da olsa bu takımda, bu ligte iş yapacak bir adam. Alınması gereken ilk adam hatta

ilk 11'de 3 yerli oynatmamiz gerekirken bunlardan ikisi taylan ve irfan can olursa seviyeyi cok yukari cekmis oluruz. luyindamayi satip stopere mert cetini koyup marcao ile birlikte pisirebiliriz. marcao klas adam. arda, kilinc, tasdemir vs. rezil rüsva yerli oynatmadan bu isi kotarabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt