Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vişça küçük maçların oyuncusu maalesef. ama o maçlardan geçiyor şampiyonluk yerelde

FFP ile ilgili mac oncesi yaptigi aciklamayi duzeltti

Fatih Terim: "Ben 4 haftadır soruları cevaplayamadığım için biraz yadırgadım herhalde mikrofonu. Sezon sonu demem lazımdı."

Fatih Terim: "İrfan Can'ı istiyoruz, onun da bizi istediğini biliyoruz. Yapılan görüşmelerde henüz bir sonuç alınmadı. Kolay bir şey değil. Resmi görüşmeler devam edebilir. Daha resmi, daha ciddi bir şeyler yapmalıyız."

İRFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Geçen hafta kuşların eğlencesi bu akşam bir yusuf yusufa bağladı alayınıza koyacak bu takım alayınıza

Ulan takımda skor yapan adam yok. Su adama burun kıvrılıyor delleniyorum.
20210109_214211.webp

İrfan'la beraber Visca'da sürece dahil olduysa Luyindama gözden çıkarılmış demektir.

youssouf ndayishimiye

• 48

--- alıntı ---

aslan'ın peşinde olduğu yeni malatyasporlu youssouf ndayishimiye’nin 2017 yılında florya’da denendiği ama sözleşme imzalanmadığı ortaya çıktı.

--- alıntı ---

öncelikle belirteyim oyuncuyu farklı avrupa liglerinden takip eden kulüpler var.
    tempolu, iki yönlü ve sert futbolcu ama oyun bilgisi zayıf.
    eğer öğrenmeye açıksa seviye atlayabilir.
    gelelim asıl mevzumuza...
    oyuncuyu 3 yıl önce denemeye almışız, muhtemelen beğenmeyip geri yolladık.
    bunlar olabilir ama işte aylık 5-10 bin tl’ye tamam diyecek oyuncuları alıp 2. lige kiraya vereceksin.
    beş tane oyuncuyu alıp böyle kiraya versen senelik toplam maliyetleri 500 bin tl’yi geçmez.
    biri bile tutsa piyango vurmuş olur.
    sekidika ve ozorwafor’u aldık mesela ama geldiklerinden beri aldıkları süre neredeyse sıfır, halbuki sürekli oynamaları gerekiyor. düşünce doğru ama uygulama yanlış.

edit: işin içine abdurrahim albayrak girdiyse kendisini yüksek ihtimal transfer ederiz.

9 Ocak 2021 09:31 ~ 16:11 · gurrpegi

Hoca fitili ateşledi, yönetime attı.

Helal olsun.

Yönetim çok pis kucağa geldi yalnız. Olumsuz bir durumda, taraftar yönetimi çiğ çiğ yer

Hoca çekerim emaneti severim adaleti yaptı. Bundan sonrası artık yönetimde kaç yıldır isim vermiyoruz da ne oldu bunlar beni hep kandırdı şimdi alın taraftarla uğraşın dedi iyi de yaptı.

He söylediği isimler transfer edilir mi hiç sanmam. Bu işin sonu yönetim-hoca gerginliğine gidiyor benden demesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt