Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sıddık ban yemiş , herif mahvetti bizi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

fizigi iyi bir babel zimba gibi bir sut cekebiliyor. orta sahada sinekten yag cikarmaya calismaktansa babeli tutmak daha iyi gibi yani biri kalacaksa babel'i tercih ederim ama 3üde gitmeli, babel belhanda feghouli bir bütün olarak ele alindiginda maliyete göre verimsizfeghouli ortasahada kanadı bırakınca verimli oldu açıkcası. ama visca ve onyekuru gibi iki hızlı kanat bize sınıf atlatır. bu ligin bug ı hızlı kanat. 20 sene sonra kadıköyde fenere ne yaptığpımız ortada mesela onyekuru ile. bakalım hayırlısı olsun
Haydi bakalım ritim show..@Cevahir Durmaz açtım vahit guetta dinliyorum. Yerimde duramıyorum
Şaka bir yana hoca bence ironi yaptı. Hayatta alamayiz bu topculari, bir Onyekuru kiralanır belki de.
Muslera
(Okan)
Linnes Donk Marcao Emre
(Şener Ozorn Emin Saracchi)
Taylan
(Aytaç)
İrfancan Arda
(Feghouli EmreK Belhanda)
Visca Diagne Onyekuru
(Oğulcan Babel Kerem)
Yönetimden ricamSıddık ban yemiş , herif mahvetti bizi![]()
Eyvah sağ bek alınmayacak galiba hata olur almamakFatih Terim: "Omar bizim çok kıymetli bir oyuncumuzdu. Onun eksikliğini Martin ve Şener ile kapatacağımızı düşünüyorum. En azından bugün Şener de her zaman formayı rahat rahat verebileceğimizi gösterdi."
oralari karistirma simdiOzan’a avrupa’dan teklifler geliyor da Irfan’a nasil gelmiyor ilginc.
1 milyon Euro: 'Aynen karşim' :ddd
Muslera
(Okan)
Linnes Donk Marcao Emre
(Şener Ozorn Emin Saracchi)
Taylan
(Aytaç)
İrfancan Arda
(Feghouli EmreK Belhanda)
Visca Diagne Onyekuru
(Oğulcan Babel Kerem)