Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.081
- 102.201
- 5.238
Seninle de çalışalım mı karaoğlanScout ekibi iyi çalışmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninle de çalışalım mı karaoğlanScout ekibi iyi çalışmış.
Tam bir at ağızlıyani. alan geniş olunca normaldir
Yerli oyuncuya Euro verme saçmalığı ne zaman bitecek acaba
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özünde bende böyle düşünüyorum ama taraftar ve camia bazında yönetime karşı oluşan tepkiye rağmen adaylığı düşünen Mustafa Cengiz için bu sezon elde edilecek şampiyonluk koz olabilir.Yönetim bu saatten sonra messiyide getirse yapılacak olan ilk seçimde şutlanacaklar o yüzden bunu bildikleri için ne taraftarı nede hocayı sallamıyolar.
Fatih Hoca dün ismini verdiği futbolcuların alınamayacağını, en az bizim kadar en az yönetim kadar iyi biliyor. Peki neden bu açıklamaları yaptı? Çoğu kişinin de yazdığı ve tahmin ettiği gibi yönetimi zor durumda bırakmak ve artık onlardan net bir biçimde kurtulmak istediği için yaptı. Sonuna kadar da haklı.
Şöyle bir geçmişe gidip Mustafa Cengiz yönetiminin yaptıklarına bakalım. Önce bu ligin son dönemde gördüğü en dominant forvet olan Gomis'i kovarcasına ve değerinin çok altına sattılar. İki forvet alacağız deyip bir tane bile alamadılar, hoca napıp edip bu yoklukta takımı şampiyon yaptı. Devre arası istemediği halde Ozan'ı sattılar. 4 ay boyunca Alan diye bir futbolcuyla uğraşıp alamayıp koca kulübü rezil ettiler. Sonra gidip bütün parayı Kasımpaşaya "hani şu oyuncularını hediye eden takıma" döktüler. Djagne çıktı Gomis'ten bu ligin en çok gol atan yabancı oyuncusu ünvanını devraldı. Gelgelelim bu istatistiklere sahip oyuncu satışını da ellerine yüzlerine bulaştırdılar adam tam bir yıl neredeyse boş gezdi. Kiralık oyuncular, Ndiaye satışı verilen tutulmayan sözler neler neler... Her seferinde Hoca şapkadan tavşan değil " tavşandan şapka" çıkardı.
Peki bu dönemlerde rakiplerin ne yaptı? Her yıl neredeyse tüm kadroyu değiştirdiler. Mesela bu yıl fener 15 küsür transfer yaptı. Daha yetmedi üstüne Mesut alıyor. Sene başı 2 stoper almasına rağmen stoper arıyor. Kanat oyuncularının biri bizde yok hala kanat alıyorlar. Bjk bile bizden çok iyi transferler yaptı. Abubakar, Mensah, Gezzal, Wellington, Nskala vs vs. Bakmayın biz bjk'yi rakip görmediğimiz için kimse konuşmuyor ama bjk kadrosu bile bizimkinden çok daha iyi.
Tüm bunlara rağmen bizim kadroyu iyi gösteren, hala yarışta tutan Hoca'nın emeğidir, çabasıdır. İddia ediyorum şu kadro herhangi bir forma altında herhangi teknik adamda olsun net olarak küme düşme adayıdır. En azından dün oynanan maçta oynayanlara bakalım. Sahanın en iyisi Emre Taşdemir geçen sene küme düşen Kayseri'de kadroya giremiyordu. Emre Akbaba zaten sakattı. Arda Başak'da oynayamadı ve bir dönem yatarak geçirdi. Djagne geçen sene top oynamadı. Oğulcan Rize'de yedekti. Taylan'dan kimse umutlu değildi. Şener 5 maç ilk 11 çıkdı mı bilmiyorum. Hal böyleyken şu takımı şu durumda hala yarışın içinde tutmak olağanüstü başarı. Başka teknik adamlar yapsa şunu övgü üstüne övgü alırdı.
Hoca da artık son raddede dedi ki benden bu kadar arkadaş. Beceriksizsiniz, ve bunu sorumlusu da artık ben olamam. Ya işinizi yaparsınız ya da defolup gidersiniz. Evet dünkü açıklamanın bazı olumsuz sonuçları olabilir ama yapılmalıydı geç bile kalınmıştı. Zaman zaman hoca'yı teknik taktik yönden eleştirsem zamanının dolduğunu düşünsem de dünkü açıklamalarından dolayı sonuna kadar destek veriyorum...
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabahin serri aksamin hayrindan iyidir demislerUlan bir gün geçseydi bari , sabahına oyuncu kaptırılır mı ?