Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler Mesut u açıklar açıklamaz ardından İrfan ve Visca yı açıklarsak hayatlarının tokatını yerler.

Her transfer döneminde İrfan ile Visca ya salça oldular bu ikili bunların içinde kanayan yara , eğer alırsak Mesut falan dinlemezler beinsports iptal kampanyalarına tekrardan start verirler:asd:

Onlarda çok iyi biliyorlar Mesut’un bu yaştan sonra buraya yatmaya geldiğini , içi geçmiş adamlar bizden uzak dursun, onlara yakın..

Burada Mesut mu İrfan mı sorusuna sanırım %99 çoğunluk İrfan derdi , şikecilerinde çoğunluğu İrfan der ama diyemiyorlar aşağılık komplekslerinden :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca diyor ki Karbonat Erol ile dünkü şımarık Uşak Sergen’in bile her istediği alınıyor, benim de isteme hakkım olsun artık diyor. Başarı istiyorsanız eksiğim bunlar alın diyor.

Hoca ;alabileceğimiz değil ,alamayacağımız oyunları saymış gibi görünüyor. B hatta C planı devreye girer aytac antepli mohammed ve luyi satılırsa belki malatyadan semihi alır kapatırız transferi.

sg.jpg

Şikeciler Mesut u açıklar açıklamaz ardından İrfan ve Visca yı açıklarsak hayatlarının tokatını yerler.

Her transfer döneminde İrfan ile Visca ya salça oldular bu ikili bunların içinde kanayan yara , eğer alırsak Mesut falan dinlemezler beinsports iptal kampanyalarına tekrardan start verirler:asd:

Onlarda çok iyi biliyorlar Mesut’un bu yaştan sonra buraya yatmaya geldiğini , içi geçmiş adamlar bizden uzak dursun, onlara yakın..

Burada Mesut mu İrfan mı sorusuna sanırım %99 çoğunluk İrfan derdi , şikecilerinde çoğunluğu İrfan der ama diyemiyorlar aşağılık komplekslerinden :asd:

Şu anda Mesut, Başakşehir’e gelen Arda ile aynı durumda. Klasını çoğu zaman konuşturacaktır ama formunu bulması içinde zaman gerekiyor.

PL takimlarindan bizim oyuncularimiza ilgi mektubu gelmedi mi

Şu anda Mesut, Başakşehir’e gelen Arda ile aynı durumda. Klasını çoğu zaman konuşturacaktır ama formunu bulması içinde zaman gerekiyor.

Ben dünde yazdım zaten max vereceği bizdeki Arda performansı olur

Sahada liderlik yapar futbol aklını konuşturur ama ne Arda’ya ne de Mesut’a güvenip yola devam edemezsin fiziksel ve mental olarak koca sezonu kaldıramazlar

Birlik beraberlik olmayan yerde başarı gelmez arkadaşlar. Dün Fatih hoca söylemiyle yönetimi zor durumda bırakmıştır, kendini olası başarısızlıkta bakın benim yüzümden değil, yönetim transfer yapamadığı için başarısız olduk demek için yaptı bunu. Bende sanmıyorum bu transferleri yapabileceğimizi. Sadece Onyekuru ve Aytaç’a hazırlayın kendinizi. Onlarda bizim becerimizden değil, futbolcuların bizi çok istemesinden kaynaklı olacak. İrfan kendimi keserim bedava beni Galatasaray’a gönderin demediği sürece bu transfer olmaz.

Biraz sakin hemen gelecek diye birşey yok.
En azından olumlu olumsuz haber görelim.

Yarın Onyekuru gelecek mi görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt