Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak bir de aday olmayı düşünüyordu :red:

bu apdürrahimin olayı yerelde ona buna selam getirip yanak yanağa iş bitiren biri olması değil mi?
inçalla, bazkanimdan ibaret bir adam olarak şu ligden adam alamıyorsan ne sucuğuma oturuyorsun o koltukta?

Fenerde Karbonatın istemediği yabancılar olması bir şey ifade etmiyor hele sosa falan. Rıdvan bile dedi bu saatten sonra yeni takım kuramazsın ancak yeni hoca alırsın diye

Hic böyle bir sey beklemiyordum ama yerlilerimiz istekli ve genc yastalar. Mutlaka kendilerini gelistireceklerdir.

Okan, Tasdemir, Taylan, Kilinc, Kerem ve Ogulcan'dan hepimiz memnunuz. Hatta abileri genel olarak sevmem ama Arda ciddi katki yapiyor.

Diger gencler henüz bir sey vermedi.

Fatih Öztürk, Sener Özbayrakli, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz ve Emre Ababa ise gönderilmeli. Bunlar vasatin bile altinda. Yukaridaki isimlere uyacak oyuncular alinmali.
Ben de ciddi ciddi şaşırıyorum reis Emre Taşdemir & Oğulcan filan ilk 11 'de gördüğüm zaman ne işleri var diyordum doğru ya doğru katkı veriyorlar bu sene

Bilmiyorum belki de Fatih Terim artık yerli oyuncular ağırlıkta olarak devam etmek istiyordur maç sonu açıklamaları ve adı geçen yerli oyuncuları düşünürsek

Dediğin gibi Fatih'in Jimmy'nin Akbaba'nın filan bu takımda olmaması laım Salih gibi İrfan gibi Fatih Kuruçuk gibi yaşı uygun yerliler ile yola devam etmekten yanayım ben de

Hem Visca hemde İrfanı verseler Luyindama’yı vermemeliyiz. İrfan Can-Luyindama takasını gündeme getiren gerizekalıyı bulursam 2 kelam edecem. Luyindama sakatlık vs olmasa PL’de idi şimdi. Gerçi ben eninde sonunda gideceğini düşünüyorum. Hemde iyi bir paraya.

Bu bunak rodop haberleri neden forumda yasaklanmiyor? Adam oldum olalı negatif
Bence tamamen yönetimi aklamaya çalışıyor yok İrfancan'a İngiltere'den teklif geldi yok Mohammed'i almak çok zor vs. vs.

Yönetim transfer yapmayı / futbolcu satmayı beceremeyeceğini anladığı için Rodop tarafından açıklama yapıyor işte akıllarınca. Yahu akıl var mantık var İrfancan'ı Youssef'i Onyekuru'yu alabilecek olsak önce Berat Özdemir için Kaan Ayhan için 2 mil.€ ödeyebilirdik

Futbolcu satmayı beceremedikleri için transfer yapmayı da beceremeyecekler

Nasser El Khayati - Oyuncu profili
hangsini istersiniz

Hem Visca hemde İrfanı verseler Luyindama’yı vermemeliyiz. İrfan Can-Luyindama takasını gündeme getiren gerizekalıyı bulursam 2 kelam edecem. Luyindama sakatlık vs olmasa PL’de idi şimdi. Gerçi ben eninde sonunda gideceğini düşünüyorum. Hemde iyi bir paraya.
Peki İrfan için Soso + 3 milyon yada Belhanda+ Soso ne dersin bence her tarafa uyan bir teklif olur. Bunu yazarken Chadli'de ciddi sakatlandı.

Nasser El Khayati - Oyuncu profili
hangsini istersiniz

hocanın dünkü açıklamalardan ben falcao’nun futbolu bırakabileceği haberlerinin gerçek olduğunu anladım.

IMG_8477.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt