Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.485
- 8.847
- 1.698
Bu bunak rodop haberleri neden forumda yasaklanmiyor? Adam oldum olalı negatif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de ciddi ciddi şaşırıyorum reis Emre Taşdemir & Oğulcan filan ilk 11 'de gördüğüm zaman ne işleri var diyordum doğru ya doğru katkı veriyorlar bu seneHic böyle bir sey beklemiyordum ama yerlilerimiz istekli ve genc yastalar. Mutlaka kendilerini gelistireceklerdir.
Okan, Tasdemir, Taylan, Kilinc, Kerem ve Ogulcan'dan hepimiz memnunuz. Hatta abileri genel olarak sevmem ama Arda ciddi katki yapiyor.
Diger gencler henüz bir sey vermedi.
Fatih Öztürk, Sener Özbayrakli, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz ve Emre Ababa ise gönderilmeli. Bunlar vasatin bile altinda. Yukaridaki isimlere uyacak oyuncular alinmali.
Bence tamamen yönetimi aklamaya çalışıyor yok İrfancan'a İngiltere'den teklif geldi yok Mohammed'i almak çok zor vs. vs.Bu bunak rodop haberleri neden forumda yasaklanmiyor? Adam oldum olalı negatif
Peki İrfan için Soso + 3 milyon yada Belhanda+ Soso ne dersin bence her tarafa uyan bir teklif olur. Bunu yazarken Chadli'de ciddi sakatlandı.Hem Visca hemde İrfanı verseler Luyindama’yı vermemeliyiz. İrfan Can-Luyindama takasını gündeme getiren gerizekalıyı bulursam 2 kelam edecem. Luyindama sakatlık vs olmasa PL’de idi şimdi. Gerçi ben eninde sonunda gideceğini düşünüyorum. Hemde iyi bir paraya.
![]()
Diego Costa - Oyuncu profili
Diego Costa ➤ İspanya'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Grêmio FBPA ➤ * 7 Eki 1988, Lagarto, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Jack Wilshere - Oyuncu profili
Jack Wilshere ➤ İngiltere'den eski futbolcu ➤ Merkez Orta Saha ➤ Son kulüp: Aarhus GF ➤ * 1 Oca 1992, Stevenage, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
![]()
Jesé - Oyuncu profili 25/26
Jesé, 33, İspanya ➤ UD Las Palmas, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 26 Şub 1993, Las Palmas de Gran Canaria, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Marcinho - Oyuncu profili 2026
Marcinho, 30, Brezilya ➤ Criciúma EC, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 400 bin € ➤ * 16 May 1996, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Nasser El Khayati - Oyuncu profili![]()
Hulk - Oyuncu profili 2026
Hulk, 39, Brezilya ➤ Atlético Mineiro, 2020'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 25 Tem 1986, Campina Grande, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
hangsini istersiniz