Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki İrfan için Soso + 3 milyon yada Belhanda+ Soso ne dersin bence her tarafa uyan bir teklif olur. Bunu yazarken Chadli'de ciddi sakatlandı.
İrfan Can’ı beğeniyorum açıkcası. Ben Taylan,İrfan Can ikilisini görmek isterim. Ama açıkcası abartmanın anlamı yok. Belhanda ve Feghouli ikilisinin gitmesinden yanayım. Lakin ikisi de seneye bizde kalacak gibi. Bu arada İrfan Can benim düşüncem kesinlikle Başak’ta kalmak istemiyor. Onun için sezon sonu ispiyonu şartı ile 6 milyon gibi bir meblağa bağlayabilirsek güzel olur.

Irfan
Onyekuru
Visca
Bu kalitede dmc
Bu kalitede santrafor

Nisanda sampiyon oluruz garantili

Nasser El Khayati - Oyuncu profili
hangsini istersiniz

şaka maka inşallah Ali Akman'ı fb'ye falan kaptırmayız

Bizim ihtiyacımız İrfan ve Visca mı diye soran olmamış(Bu yönetim bence de alamaz o ayrı mesele ancak yine planlama hatası yapılıyor). Bizim zaten 10 numara ve sağ açık bölgemizde halihazırda oynayan oyuncular var.Eksik bölgeler hızlı kanat oyuncusu, pasör +dirençli orta saha (2 adet) ve forvet.

Bizim bal gibi visca gibi sag aciga da ihtiyacimiz var. Soso yilda 5 milyon cukkalama pesinde sadece. Bi halt uretmiyor.

Hala FT kuzey afrikali topcu pesinde.

Sagda visca, solda onyekuru olsa forvet olarak sezonun kalaninda varsin ben olayim.

İrfan Can’ı beğeniyorum açıkcası. Ben Taylan,İrfan Can ikilisini görmek isterim. Ama açıkcası abartmanın anlamı yok. Belhanda ve Feghouli ikilisinin gitmesinden yanayım. Lakin ikisi de seneye bizde kalacak gibi. Bu arada İrfan Can benim düşüncem kesinlikle Başak’ta kalmak istemiyor. Onun için sezon sonu ispiyonu şartı ile 6 milyon gibi bir meblağa bağlayabilirsek güzel olur.
Ben de beğeniyorum Başakşehir'in bence yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacı var Soso'yu isterler bence bizde maaşından kurtuluruz. Chadli'de sakatlandı şimdi. Soso+ 2-3 milyon = İrfan iki tarafi içinde win win olur.

Irfan bugun Gol atip Taylan Ve Ogulcana o kahve hareketini yaparsa Ne dusunursunuz?

fenerde erolun hiçbir karar verme yetkisi yok,şu oyuncu alınsın bu oyuncu gitsin yada şu kadroyla cıkalım deme durumu bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt