Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Youssouf Ndayishimiye gelirse iyi transfer mi olur gözüne çarpan oldu mu ?

okan hocam irfanla viscaya bize diri bir şrkilde katılmaları ve başakşehire veda maçlarını oynamaları için kadroda yer vermiştir umarım

gelmeleri zaten zor,mohamedde st etienne e gitmiş deniyo kala kala bi tek onyekuruya kalıyoruz

ünal başkanla ronaldinholar kakalar sneijderler arası seçim yaparken şu duruma düşmek..

hatalarıda çoktuda transfer dönemlerinde bir başkaydık özellikle ilk zamanları

Bu irfani cengizi kici kirik basaksehir buluyor. Biz tarik camdali. Onceden ne iyi yerliler buluyorduk

Bu irfani cengizi kici kirik basaksehir buluyor. Biz tarik camdali. Onceden ne iyi yerliler buluyorduk
İrfan böyle değildi gitmeden önce ama. Potansiyel olsa da ağır bir kanat oyuncusuydu. Bence ciddi gelişim kaydetti, her geçen gün de iyiye gidiyor

Ben kolay kolay yerli oyuncu istemem zaten, İrfan'ı beğenmemin arkasında ilk olarak çalışan, gelişen mental yapısı var.

Tarık'ı açıkçası gelmeden önce de beğenmiyordum, çabuktu ama sadece o kadar.

Beyler hepimizin kabul etmek istemediği bir "GERÇEK" var ki, biz ne İrfanı, ne Visca'yı nede Moustapha Mohamed'i alacağız. Onyekuru gelecek. Oda zaten sağır sultan biliyor.

onyekuru ve bi adet doğru düzgün bi ortasaha getirebilelimde şükredelim. fazlasını yapamaz bizimkiler.
fatih terimin dünkü konuşmları acayipti kendince başka bişey yapmaya çalıştı ama anlam veremedim.
beyaz gömlek yayın vs falan diyordu o gün belli olur neyin ne olduğu
beyaz gömlekli yayında hoca küfür şov yapacak gibi yönetime

Beyler hepimizin kabul etmek istemediği bir "GERÇEK" var ki, biz ne İrfanı, ne Visca'yı nede Moustapha Mohamed'i alacağız. Onyekuru gelecek. Oda zaten sağır sultan biliyor.
Abi Thy Mesut için fbye sponsor olacak söylentileri var.Böyle bir şey olursa forumdan banlanman için kampanya düzenleyecek bir kalabalık var.

İrfan böyle değildi gitmeden önce ama. Potansiyel olsa da ağır bir kanat oyuncusuydu. Bence ciddi gelişim kaydetti, her geçen gün de iyiye gidiyor

Ben kolay kolay yerli oyuncu istemem zaten, İrfan'ı beğenmemin arkasında ilk olarak çalışan, gelişen mental yapısı var.

Tarık'ı açıkçası gelmeden önce de beğenmiyordum, çabuktu ama sadece o kadar.
Bek te golden cok asistine bakacaksi. Bu tarigin defansi vasatti asist golde 0 0 di. Istedigi kadar one gitsin topu hucum oyuncusuna getiremiyorsa bir halt yoktur onda. Omar da oyle tek artisi defansif tarafi fena degil. Birde onunde adam gecen oyuncu olmayinca goze batiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt