Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Fatih hocanın açıklamalarını dinledim, memnun olmadığı oyuncular var. Bütün hocalar değişim ister, biz de istiyoruz. Bununla ilgili başkanla konuşuyoruz."

Takas mı acaba ? Luyindama falan Başağa gitmek istemez ki şuan başka birisini de adamlar istemez.

anlatiyim guzel kardesim

Irfan Can 25 yasinda - Mesut 32 yasinda
Irfan Can muthis formunda - Mesut en son top oynadigi tarihi bulamadim
Irfan Can maaliyet olarak Mesutun 3 kati daha azdir
Irfan Can'dan para kazanabilirsin Mesut dan degil
Irfan Can sakatlanmaz - Mesut sakat geliyor fenere
Irfan Can ligi biliyor oynuyarak geliyor cuk diye oturur takima - Mesut alisacakda mac ritmi alacakda 15 mac gecer
Irfan Can cok hirlsi bize gelmek icin - Mesut feneri ipliyecek mi o bile degil
Ben o anlamda demiyorum ki. Topçu kalitesi anlamında dedim. Yoksa okey

Okan Buruk: "Fatih hocanın açıklamalarını dinledim, memnun olmadığı oyuncular var. Bütün hocalar değişim ister, biz de istiyoruz. Bununla ilgili başkanla konuşuyoruz."

Takas mı acaba ? Luyindama falan Başağa gitmek istemez ki şuan başka birisini de adamlar istemez.
Diagneyi isteyeceklerini dusunuyorum ben.

Ffp 1 ocak itibariyle bitmiş. Fiyatları sen mi uydurdun anlamadım ?
Hoca mac sonrasi duzeltti onu FFP sezon sonu bitiyor dedi. Fiyatlara gelince Irfan’i ve Visca’yi Goksel ucuza birakmayacagi icin 7-8 yazdim, Mostafa ve Onyekuru ise medyada yazilanlar.

Aha geliyor galiba

Emre akbaba,omer bayram vs

Luyindama takımda kalmalı. Luyindama-Marcao böyle takasta kullanılmamalı.

ozanford ile marcao idare eder luyindama gidebilir

Takas makas olmaz,olursa da emre akbaba vs eklenir.luyindamanin anca onunden yerler

Luyindama marcao harici bizde verilmeyecek oyuncu var mi takasta?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt