Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama yı neden takasda adı geçer anlamam ya bu adam sakatlıkdan yeni çıktı alındığından müthiş adam diyorduk kesinlikle kalmalı .

o degilde umarim fener Mesutu alirlar alamadiklari anda bunlar Irfan Cani aninda kapar

yav şaka gibi irfan gibi oyuncuları fener alır normalde.Bilmiyorum ilginç , biz en son bu tarz akbabayı aldık ama o gelirken de soru işaretiydi sakatlık vs falan olmadı irfan kadar yetenekli de değil zaten.İrfan gelirse şok olacağım cidden , ben çünkü yıllardır irfanın fenere gideceğini benim de ağzım açık şekilde kıskanarak izleyeceğimi düşünürdüm

Alex Anelka vs varken tokatladık bunları.Özil gelse ne yazar.
Önünde Suriyeli arkasında Lemoş, yanında yumoş.. tamam katkısı olur muhakkak ama etrafındaki çöplerin kaliteside belli. Fizik durumunu nasıl, Mesut fazla ete süte dokunmayan hırsı olmayan vurdumduymaz topçu. Bireysel olarak biryere kadar, sen rakip olarak adam adama kitlersin ve yıpratırsın

Okan Hoca Fatih Terimin lafı üzerine zaten negatif konusamazdi ama ben hala yonetimin alabileceğini dusunmuyorum...

Luyindamayi hem 26sinda hem de para vermeden elden cikarcaz,stoper hatti zayıflayacak.evet cok gerizekalica bi davranış dogrusu,luyindama takasla gidince stopere kimi hangi parayla alacagiz onu da bi diyin

Bu iş cagne ile olacaksa imkanı yok olmaz adam atmaz orayı imzayı.

Okanın açıklamalarına bakılırsa takas yoluyla irfancan bize yakın gibi görünüyor yanında viscayı da alabilsek çok rahat şampiyon oluruz forvet almasak bile ama viscayı vermezler büyük ihtimal luyindamanın 10 ve üzeri satılma durumu yoksa takasta kullanılabilir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt