Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindamayi hem 26sinda hem de para vermeden elden cikarcaz,stoper hatti zayıflayacak.evet cok gerizekalica bi davranış dogrusu,luyindama takasla gidince stopere kimi hangi parayla alacagiz onu da bi diyin
ozanford var

Takasta marcao irfan harici herkesin
verebiliriz

Cagne şu anda Luyindama kadar kritik 2. forvetimiz bile yok eğer bu adamlardan birisini takaslayacaksak alternatifleri hazır olmalı.

Luyindamayi basaksehire vercez,onlar yuksek bedele satacak ve basaksehire scoutluk yapmis olacaz ha,hocada zaten dun bunu soyledi☺

Takas olarak verebilecegimiz Luyindama anca bu Luyindama olur

Luyindamayi hem 26sinda hem de para vermeden elden cikarcaz,stoper hatti zayıflayacak.evet cok gerizekalica bi davranış dogrusu,luyindama takasla gidince stopere kimi hangi parayla alacagiz onu da bi diyin
Stoper bulunur irfancan geldikten sonra ofansif açıdan güçlenmiş olacaz stopere caulker alsan bile iş yapar şu anda en az gol yiyen takımız zaten irfan daha önemli stoperden

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama=İrfan+Visca yoksa gelmesin çok istiyorum irfanı ama ligin en iyi stoperini üstelik her türlü premier lige 20 civarına okutma şansın olan adamı sadece irfana karşılık vermek saçma olur.7 irfan desen 4 de visca eder üstüne de 2-3 ateşlesinler

Okan Hocam tamam diyor sıra Büyük Başkan Göksel Gümüşdağ’da bekliyoruz başkanım yap bi iyilik...

Ya o çocuktan süperstarı geçtim topçu olsun anırır videosunu atarım her yere.
Lan burada bi eleman vardi unuttum senin gibi rahat rahat konusmustu. Anırırım video atarim demisti hatta. Atmisti anirarak video. Adını unuttum. Seni de not edelim köşeye.

Luyindama satılıp parası ile irfanın alınmasına okeyim ama takas yolu ile olursa çok üzülürüm. Luyindamayı bize karşı izlemek istemem. Şu an bile minimum 13-14 milyon gözü ile bakıyorum ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt