Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pakete demba bayi da ekleyip turnayı gözünden vurmalıyız. Karşılığında luyi muyi hepsi gidebilir.

Biz bu Kerem olayında Başak'a 3-5 vermeyelim diye beklememiş miydik? Göksel bize Volkan Babacan'ı bile ucuza vermez

Luyindamayi 20-25 lere satmaktan vazgeçmek,stopersiz kalmak buyuk başarı olur gercekten.hangi stoperi hangi parayla getircez bi diyin de anlayım

Belhanda+babel+akbaba+4m=irfan+visca
Size son teklifim

Visca, İrfan transferi zor anca birini alabiliriz ama o bile zor. Yaşı fazla olsa da ben Visca'yı tercih ederim. Takımda Babel dışında topa vurmayı bilen adam yok.
Onyekuru.......Babel.........Visza üçlüsüyle akar gideriz.

Stoper sag bek dedi;
Ver Luyindama + Linnes'i uzerine de az para hallolsun

Lan burada bi eleman vardi unuttum senin gibi rahat rahat konusmustu. Anırırım video atarim demisti hatta. Atmisti anirarak video. Adını unuttum. Seni de not edelim köşeye.
@Ersin Sen miydi neydi. İsmi Ersin'di ama soyadını hatırlamıyorum tam

Çok net eminim ben. Topçu olacak birini 5 dakikada anlarsın. Tırt bu çocuk

Yunus ,atalay falan filan itelesinler bir şey olmaz.Bartuğ hariç hangi genc oyuncuyu takasta verirlerse versinler benim umurumda olmaz zaten

Bence şikecilerin dediği gibi her şey etik olmalı. Bu yaptığımız teklif doğru değil. Göksel başanın irfanı değerli kulubümüz Galatasaray a bedelsiz verildiğini açıklaması lazım şamp olursak veririz bir şeyler. Kim bilecek !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt