- 18 Mayıs 2011
- 53.447
- 57.419
- 4.613
@Berke Karabacak etebo or aytac ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aytaç bence reis. En azından mücadele eder
Sence?
Olacak o değil mi zaten? Onye gelir belki bi@Berke Karabacak ama en korkutugum şey şimdi irfan , onyekuru ve visca gibi isimlerle oyalanip sadece Salih uçan ve Aytaçı alip tam anadolu kulubune bağlamak
Olacak o değil mi zaten? Onye gelir belki bi
En güzeli hiçbir şey beklememekOnyede muamma, adam bizim kadar gsli. direniyor tek başına yoksa onu da alamiyacaklar
Dediği isimleri yönetimin alamadığını söylerKupa maçında inş hoca yeni duyumlar verecektir.
Gergin gördüm renktaş seniArkadaşlar taa Haziran'dan beri söylüyorum. İrfan Can 10 civarı paralardan daha ucuza gelmeyecek bize. Şunu kafanıza bir sokun önce. Ayrıca piyasası da var. O paraların 2 aşağısına 2 yukarısına Avrupa'dan alıcı bulur kendine en geç sene sonunda Başak. Çünkü birincisi sözleşme yeniledi. Sözleşme yenilemeden önce bile değerli bir futbolcuydu. Şimdi bir de yeni sözleşmeye artı olarak bir de Şampiyonlar Ligi'nde uçtu kaçtı. Hattrick, frikik golü falan iyi piyasa yükselten şeyler bunlar.
He bu futbolcu 10 eder mi derseniz piyasayı belirleyen lig biz değiliz maalesef. Size göre Trezeguet de 10 etmezdi ama İngiltere'de 10 ediyor bu oyuncular işte. Diğer ülkeler de İngiltere'de ödenen bonservis bedellerine yaklaştı yavaştan. O yüzden hiç yormayın oo güzel parmaklarınızı. Cengizler, Cenkler derken sizin 10'a 11'e "Deli misin lan eder mi o kadar?" diyeceğiniz adamlar o paralara gidiyor işte. O yüzden biraz mantıklı konuşalım. Ronaldo Real'e 100 civarına giderken Neymar 200 küsüre gitti PSG'ye. "Ronaldo'nun 100 ettiği yerde Neymar 200 küsür eder mi?" diye düşünürseniz kafayı yersiniz.![]()
sen de gerginsin boşaltamadın mı? sinirini?Gergin gördüm renktaş seni
Hocam transfer dönemi gerdi hepimizi ya.Gergin gördüm renktaş seni
Arkadaşlar taa Haziran'dan beri söylüyorum. İrfan Can 10 civarı paralardan daha ucuza gelmeyecek bize. Şunu kafanıza bir sokun önce. Ayrıca piyasası da var. O paraların 2 aşağısına 2 yukarısına Avrupa'dan alıcı bulur kendine en geç sene sonunda Başak. Çünkü birincisi sözleşme yeniledi. Sözleşme yenilemeden önce bile değerli bir futbolcuydu. Şimdi bir de yeni sözleşmeye artı olarak bir de Şampiyonlar Ligi'nde uçtu kaçtı. Hattrick, frikik golü falan iyi piyasa yükselten şeyler bunlar.
He bu futbolcu 10 eder mi derseniz piyasayı belirleyen lig biz değiliz maalesef. Size göre Trezeguet de 10 etmezdi ama İngiltere'de 10 ediyor bu oyuncular işte. Diğer ülkeler de İngiltere'de ödenen bonservis bedellerine yaklaştı yavaştan. O yüzden hiç yormayın oo güzel parmaklarınızı. Cengizler, Cenkler derken sizin 10'a 11'e "Deli misin lan eder mi o kadar?" diyeceğiniz adamlar o paralara gidiyor işte. O yüzden biraz mantıklı konuşalım. Ronaldo Real'e 100 civarına giderken Neymar 200 küsüre gitti PSG'ye. "Ronaldo'nun 100 ettiği yerde Neymar 200 küsür eder mi?" diye düşünürseniz kafayı yersiniz.![]()