Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar luyindama+para isterler sen boyle cöp muamelesi yaparsan yaw. Lan erende ayni hatayi yaptik, serdar azizde ayni hatayi yaptik. Adamlar bedava gittiler. Daha gecen sezon sahanın en iyisi olan adama bu sene cöp muamelesi yapiyoruz. Donk kiymete bindi yine.

hayretle izliyorum ben de rengim

adam öldü mü acaba diye düşünüyorum

en kötü 10a okuturuz luyindamayı oynatırsak yazın

ne takası anlamadım

hayretle izliyorum ben de rengim

adam öldü mü acaba diye düşünüyorum

en kötü 10a okuturuz luyindamayı oynatırsak yazın

ne takası anlamadım

Su hali ile oynamasa daha iyi. Sakatlik epey geri götürmüş.

Dün 10 milyon dolar istiyordu kulubu Zamalek bugun 6 milyon euro istiyormus.

Euro kuru: 9.11
Dolar kuru:7.48

Yani Ali Naciye göre dün 8 milyon istiyorlarmış bugun 6 milyon euro bazında.
3 gün önce de İrfan için 7 miyon euro istiyor yazmıştı, bunlar G.SARAYLI falan değil...

ali naci sen de sıkmaya başladın

Yönetim beceremiyor diye iyi yalan pompalatiyor

mostafa mohamed ahmed
  • paylaş
  • araştır
  • ara

• 63
    bazı arkadaşların eleştileri de dahil olmak üzere bir kaç bir şey yazayım. ben hiç bir zaman oyuncu bize imza attı diye bir şey yazmadım. oyuncu ile anlaşıldığını söyledim sadece ve evet oyuncu ile anlaşıldı.
    diğer yandan hoca ismini[* 9 ocak 2021 fatih terim'in basın toplantısı]söylediğinden beri st etienne kulübüne transfer olacağı, transferinin bittiği ve hatta yola çıktığı söylendi ve nitekim hepsi mısır kaynaklı haberlerdi.
    belki gerçekten doğrudur bilmiyorum ama bana pek inandırıcı gelmediğini söyleyeyim. fransa’nın bilindik hiç bir medya organında haber çıkmadı diye biliyorum. sonuç olarak st etienne için 5 milyon euro para değil. ihtiyaçları varsa hemen verip alabilirler.
    benim düşünceme göre biten bir şey yok, bekleyip görelim ama yukarıda da dediğim gibi bana pek inandırıcı gelmiyor.

(bkz: 2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi)
    11 Ocak 2021 08:37 · gurrpegi

bunlar viscanın sözleşmeyi ne zaman uzattı ya ben de yukarıya meczup gibi 3 milyon verelim yazdım ahahahha

Aytaç Kara'ya yıllık 6 milyon tl çok değil mi? Haber Ertan Süzgün'den.

Konya macinda epey kötüydü. Hoca forma sansi vermiyorsa antreman performansi sorunlu demek ki. Orayi hallederse zaten oynar. Luyindama donktan iyi
Sezona kötü başlamadı.

Nolduysa son Milli takım arasından sonra oldu, orada bir bokluk var ama çözemedim henüz.

Ayrıca stadın isim hakkı doluyor Türk Telekom ile 2011-2021 yılları için 10 yıllık isim hakkı karşılığında 80 milyon euro almıştık şimdi yeni bir 10 yıllık sponsorluk için en aşağı 100 milyon euro oradan gelecek zaten 2021'de bu parayı akıllı kullanırlarsa çok iyi transferler yapabiliriz hepsini transfere harcamayız tabi oyuncu maaşları var giderler var
O da var ama en fazla 5 milyon alir gibiyiz

Gördüğüm kadarıyla yönetim daha istifa etmemiş.

Luyindamanin disiplinsizlik sorunlari haberleri cikmisti dogru mu acaba? Hocanin boyle gozden cikarmasinin baska aciklamasi yok bence. Adamin piyasasini da el birligi ile bitirdik tebrikler. Luyindama gibi adama cop muamelesi yapiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt