Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medya desteği ve gazıyla gelip, geldiklerinde de tarihimizde hiç görülmemiş bir kampanya olan ''YELLOW FRIDAY '' kampanyasıyla para toplayan yönetim sosyal medya gazı ve beceriksizlikleriyle gidecektir.
Bu arada para yok pandemi deniyor lakin birçok taraftar maça gidemeyeceğini bildiği halde ''KOMBİNE'' yeniledi ve destek oldu onu söyleyen de hiç olmadı.
Stadın elektrik parasını karşılayamıyordur bizimkiler. Ne kadar sevmesekte fbli gibi işadamları lazım. Elini cebine atmaktan çekinmeyecek. Tek hayıflandığım konu bu onlarda.

Değerli gsmizin 1 asir boyunca yasamis oldugu en buyuk bela ve badire olan d.ö isimli sahisa duyulan ozlemi degerli taraftarimiza yakisitiramiyor ve yakistiramadigim gibi bu ozlemi duyan kisileri esefle kiniyorum
Screenshot_20210111-141014_Gallery.webp

Irfan fenere gidebilir

Gidişat bu.

Yalan yok fener başkanı olsam, Ozan'ı satar İrfan'ı çeker ve Galatasaray'ı öyle bir karıştırırdım ki.. Bunu onlar da düşünüyordur.

Sonunda olan yine biz taraftara ve istedikleri alınmamış olan hocaya olacak. Bu yönetime tükürsen yarabbi şükür der.

ilgimizin olduğu ilk günden beridir bu korku bende de var. o ezikler böyle bi transfer çalımı fırsatını asla kaçırmak istemez. yeşilçam filmlerindeki kötü fabrikatörler gibiler şikeci itneler.
Basak takasa, kiralik+sezon sonuna vs razı ama gene de bitiremiyoruz. Burada da patlarlarsa artik sokağa çıkamazlar.

Belçika'dan Anderlecht ve Fransa'dan Saint Etienne'den teklifler alan Youssouf Ndayishimiye'nin tercihi Galatasaray oldu. Burundili ön libero rest çekince Yeni Malatya cephesi talep ettiği bonservisi 2 milyon Euro'ya düşürdü.
(Sabah)

okanın diagneyi istemesi büyük şans. diagneden de kurtulmuş oluruz, normalde diagneyi 3 milyona bile satamaz bizimkiler
Başakşehir, Diagne'nin ücretini karşılamaz. Adam Kasımpaşa'da maksimum 1-1,5 milyon Euro'ya oynarken biz 2.350 verdik sanırım. Yaptığımız en büyük gafletlerden biri de bu zaten. Seviyesi düşük bir takıma geliyormuş gibi Anadolu takımlarından transfer edilen futbolculara bile bol keseden ücret saçılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt