Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.327
- 20.776
- 2.973
10 seneden fazladır bu foruma üyeyim. İlk kez bir yönetime karşı aleni bir şekilde ana-avrat sövesim var yemin ederim. Dursun yönetimine bile bu denli nefretle bakmadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan +visca için gerekirse 3 4 oyuncu verebiliriz sekidika akbaba vs. Nasıl olsa başak 1 2 sene için de küme düşer sonra uygun görürsek verdiklerimizi geri alırız
bi şekilde orta yolu bulup üstünü biz tamamlamalıyız ,zararın neresinden dönersen kârdır.Başakşehir, Diagne'nin ücretini karşılamaz. Adam Kasımpaşa'da maksimum 1-1,5 milyon Euro'ya oynarken biz 2.350 verdik sanırım. Yaptığımız en büyük gafletlerden biri de bu zaten. Seviyesi düşük bir takıma geliyormuş gibi Anadolu takımlarından transfer edilen futbolculara bile bol keseden ücret saçılıyor.
İnşallah hocam. Transfer yapmak isteyen bir şekilde yapar zaten ama benim bu yönetimin iyi niyetine olan inancım yaz transfer döneminde bitti. Bunlar başta hoca olmak üzere 25-30 milyon taraftarın aklıyla, duygularıyla alay ediyor. Kaldığı tesisin elektrik faturasına ödeyemeyen teşvikçiler bile makul ücretlere kalibreli adamlar aldılar. Hak-hukuk çiğnemekte limit tanımayan şikecileri söylemeye hacet yok zaten.bi şekilde orta yolu bulup üstünü biz tamamlamalıyız ,zararın neresinden dönersen kârdır.
Bu adam yıldız değil bu adam efsane işte farkı buSenin taşaklarına kurban be adam
Herkes atıp tutmuş, sağ olsun bazı arkadaşlar instagramdan küfür edip, sonra benim kufurumu paylaşmış. Şahsi hesabımı da. Gsc forumunda geçen sene her şeyi önceden söyledim. Bu sene de yine aynı kaynaktan aldım bilgileri. Hepsinin ekran görüntüsü Instagramimda mevcut. Gsc forumunun yönetimine bu görüntüleri verebilirim. Hepsinden de korkuncu, bu sene futbol falan izlemeyin. Ne yönetim uzlasabiliyor, ne hoca, ne dış etkenler. Bana yine istediğiniz küfürü edin, ben de Galatasarayliyim, kimsenin Galatasarayliligini da tartışmam. Suçlu istiyorsanız tum sorumlu iki kişi. Gidin onlara da sovun bana ahkam kesebilen arkadaslar, gücünüz yetiyorsa.
Başakşehir bizden daha iyi yönetilen bir kulüp çürük malları kitletmezler
Ali Yavuz'u istediklerini okumuştum sanki. İsterlerse verilmeli mi senceBizden daha iyi yönetildikleri doğru ama kadrolarında 30 yaş üstü çok fazla oyuncu ver 3 4 genç oyuncu verelim dersen hayır diyeceklerini zannetmiyorum
Silmis o nuAnk 23 m euro diyorulan sizi kuklalar sizi
Oha
Iyi kadro oluyor bu sefer bunlarda
Ali Yavuz'u istediklerini okumuştum sanki. İsterlerse verilmeli mi sence
Berat dan bahsediyor sanki burada .