Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah hocam. Transfer yapmak isteyen bir şekilde yapar zaten ama benim bu yönetimin iyi niyetine olan inancım yaz transfer döneminde bitti. Bunlar başta hoca olmak üzere 25-30 milyon taraftarın aklıyla, duygularıyla alay ediyor. Kaldığı tesisin elektrik faturasına ödeyemeyen teşvikçiler bile makul ücretlere kalibreli adamlar aldılar. Hak-hukuk çiğnemekte limit tanımayan şikecileri söylemeye hacet yok zaten.
dursun özbek yönetimi nasıl tarihimizin ekonomi yönetimi konusunda en kötüsüyse bunlar da transfer konusunda en kötüsü. galatasaraya böyle yönetimler cidden yakışmıyor

Yok zaten Arda'nın orada olduğunu da görüyor yani, göre göre o şekilde gidiyor.

Niye yaptığını bilmiyorum ama kesinlikle kasıtlı hareketti.
Üstad valla ben tekrar tekrar izledim kasıt bence yok adam sağa doğru koşmak için kafasını hafif eğiyor arda da bir hamle yapıyor denk geliyor sanki çünkü kafalar birbirine değdikten sonra adam şaşırıp kafasını tutuyor :) kafa atan adam neden kafasını tutsun bence salak bir oyuncu istemeden yaptı ama bakınca evet kasıtlı gibi duruyor.rakibe olsa hemen kırmızı çıkarmıydı kesinlikle çıkardı hele tinercilere olsa anında çıkardı

Bu yönetimin irfan transferini yapicagini düsünmüyorum sonucta mayis ayinda duracaklarini sanmiyorum o yüzdende bonservisli oyuncu almaz bu yönetim

Üstad valla ben tekrar tekrar izledim kasıt bence yok adam sağa doğru koşmak için kafasını hafif eğiyor arda da bir hamle yapıyor denk geliyor sanki çünkü kafalar birbirine değdikten sonra adam şaşırıp kafasını tutuyor :) kafa atan adam neden kafasını tutsun bence salak bir oyuncu istemeden yaptı ama bakınca evet kasıtlı gibi duruyor.rakibe olsa hemen kırmızı çıkarmıydı kesinlikle çıkardı hele tinercilere olsa anında çıkardı

Bu eleman mimli başakşehir maçında da yapmış benzer bir hareket ardaya resmen bakıp hareketleniyor.. kafasını tutma nedeni kart yeme psikolojisi

Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Aytaç Kara'ya Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun Galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. [Sabah]

Arda Turan, Feghouli, Ryan Donk, Falcao ve Omar Elabdelloui kadroda yer almıyor.

Bu mostafa mohammed transfeei sonuçlandı mı? Bu arada Abv Galatasaray tarihinin en yüz karası yönetimi.

Kaide'nin bu entry'de bahsettiği oyuncu kim acaba? bizim ligden bir transfer olmadığı açık çünkü kiralık opsiyonlu bir transfer gerçekleşmedi.

Visca bizde olsa 15. X bi kulupte oldugu icin 7-8
en az 13-14 isterler kanımca. yarısını takasla halletsek müthiş iş olur da bizde bunları yapacak yönetim yok.
Bence ise ikisinin paket fiyatı 12 13 milyon bandında olur ki mantıklı bir alışveriş olmuş olur.

Takasa oyuncu sokmak sıkıntı ya göndereceğin oyuncu gitmek istemez onlar almak istemez vsvs takasa sadece luyi sokarsın oda 15 milyon bandında anca birebir takas olur

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir, İrfan Can Kahveci ve Edin Visca için 23 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. (Ali Naci Küçük)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt