Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulkenin toptan insan kalitesi, egitim seviyesi, hukuku bu kadar geriye gitmisken, Galatasaray da Dursun, Mustafa ve Abdurrahim seviyesine inip geri gitti.

Basin toplantisi yapip ne yapip yapamayacaklarini aciklamak zorundalar.

Beşiktaş, Sporting Lizbon ile sözleşmesini fesh etmeye hazırlanan 30 yaşındaki Brezilyalı kaleci Renan Ribeiro'ya teklif götürdü. [Skorer]
tinerciler tam bi beleş dedektörü gibi çalışıyor. bu konuda takdir ediyorum. biz de abdurrahim ile transfer yapmaya çalışıyoruz

@Ali Kol Tribünü mü kastettiler diyeceğim ama Ciro sakatken bile oturmaz orada muhtemelen.

Transfer teklifi yaptığımız forvet adayımızı tanıyalım :puhaha: :asd:

Ankara-Sivas-Kayseri-Rize sonraki 4 maçlarıda kolay lider olacaklar bu gidişle. Başakşehir'i resmen hakemle yendikten sonra geldikleri konuma bak.

fenerbahçe her maç oynamadan 1-0 1-0 gidiyo çok zor bunları durdurmak balla kazanıyolar defansa yatıp

kiralanabilir ama transferi zor
:D
22745.jpg

Birşey soracağım hoca haftaiçi beyaz gömlek giyip taraftarımızın karsısına haber vermeye cıkarız derken ne demek istedi ? Transfer acıklanınca beyaz gomlek mi giyiyorlar anlamadım biri anlatabilir mi?

Eğer bu dönem de yaz gibi beceriksizliklerine devam ederlerse hoca açık açık konuşsun ben bu yönetimle çalışamıyorum hiçbi haltı beceremiyorlar diyip bırakıp gitsin. Nasolsa bunlar defolunca geri döner. Yok abi yazın söz verdim takip etmiycem diye yine saplandık bu batağa

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt